I december lovede Telenor ét års gratis Viaplay: Nu er Majbritt sur

Hun har ringet, hun har været i butikken - og nu går hun til pressen. Telenor - som svarer på kritikken nedenfor - lovede hende nemlig gratis Viaplay for 8 måneder siden.

- Nu har jeg været en glad og tilfreds kunde hos Telenor i mange år. Men ikke mere!

- I december 2016 opretter jeg et familie abonnement, for at spare penge, og samtidig få 12 måneders gratis Viaplay.

- Jeg får også en aktiveringskode, som ikke virker.

De kender ikke koderne
- Jeg ringer til Telenor og får yderlige 2 koder, men de virker heller ikke!

- Jeg tager selv kontakt til Viaplay. Som bekræfter, at de har aldrig set koderne i deres system, hvilket også er derfor, de ikke virker!

Sådan indleder Majbritt B et brev til nationen!, om den i hendes øjne ret så dårlige service hun har fået af Telenor. For alle de dejlige programmer, som Majbritt havde glædet sig til at se på Viaplay, er hun nemlig gået glip af - og nu hvor det snar ter december, så er hun bange for, at hun er blevet snydt. Hendes brev - som Telenor kommenterrer nedenfor -fortsætter nemlig således:

Sikke en kundeservice
- Jeg har nu haft kontakt til Telenor i 8 måneder både telefonisk og i butikker uden hjælp.

- Hvor svært kan det være at sende en rigtig kode?

1. Ja jeg har kun den lille pakke.

2. Nej jeg har ikke i forvejen en rabatordning hos Viaplay 

3. Ja jeg har prøvet at oprette en helt ny Viaplay. 

4. Jeg opfylder alle deres betingelser.

- Konklusionen er at jeg ikke kan få Viaplay som lovet, og de kan heller ikke frigive mig trods de ikke levere det de lover! Sikke en kundeservice, skriver Majbritt, og da Telenors kommunikationschef bliver konfronteret med sagen, er der kun brug for et ord, og det er undskyld:

Desværre: Der er sket en fejl, og det vil vi gerne undskylde
- Der har desværre været en fejl i den voucher, som Majbritt B. har modtaget, og vi har ikke været gode nok til hurtigt at hjælpe hende.

- Jeg er rigtigt ked af, at hun har været igennem et unødigt langt forløb for en fejl, der skulle have været rettet med det samme, og det vil jeg gerne undskylde.

- Vi har været i kontakt med Majbritt og tildelt hende en ny voucher, og hun har nu fået installeret Viaplay, så hun kan få sine 12 måneders abonnement.

Og medarbejderne har fået besked på at løse den slags straks
- Derudover har vi været i dialog med vores medarbejdere for at sikre, at et sådant problem vil kunne blive løst med det samme, hvis en anden kunde skulle have en lignende oplevelse. - Vi er imidlertid ikke bekendt med, at der skulle være et generelt problem med de aktiveringskoder, som vi sender ud.

- Men skulle der være nogle af vores kunder, der har lignende udfordringer opfordrer vi dem til at kontakte vores kundeservice, der meget gerne vil hjælpe dem, udtaler Kommunikationschef i Telenor Maria Vilhardt.

Majbritt er glad nu, men hvad siger du? Har du også prøvet at forklare et firma, at der var noget galt med deres produkt - og følt, at de ikke lyttede?