I en fremmedhadsk tid: Stolt søster roser Abdullas snit på 12,7

Israc kan næsten ikke tro, at hendes bror er blevet student med et snit på 12,7. Læs her, hvor stolt og glad hun er på Abdullas - og Danmarks vegne

- Jeg skriver til jer, da jeg meget gerne ønsker en lille artikel om min lillebror Abdulla Najem, som er blevet superstudent i dag.

- Han har arbejdet rigtig hårdt og fortjener en artikel.

Føler hans historie skal frem i en fremmedhadsk tid
Sådan skriver 21-årige Israc, der er storesøster til Abdulla, der i dag fik sin HHX-studentereksamen fra Det Blå Gymnasium i Haderslev. En eksamen, der er så flot, at Israc gerne vil glæde sin bror med en artikel. Abdulla fik 12.7, og Isracs hyldestbrev til broren fortsætter derfor således:

- Han er en mønsterbryder på mange måder.

- Han har altid været en elsket elev af både lærerne samt hans kammerater, da han altid har været klar til at dele sin viden med dem, som har haft brug for det!

Ambitiøse og dygtige danskere med udenlandske rødder
- Han har været omtalt for at være noget særligt af flere af hans undervisere, og der venter ham forhåbentlig en stor fremtid.

- Og så er han dansker med ikke-etnisk herkomst, og jeg personligt føler, at hans historie er værd at fortælle i en fremmedhadsk tid.

- Sådan en god historie vil bevise, at der stadig er ambitiøse og dygtige danskere med udenlandske rødder som ham, der vil gavne den danske fremtid.

- Jeg tror - nej, jeg ved, at der er mange, der som Abdulla gør det bragende godt, og jeg synes det er vigtigt, at de kommer frem.

- Min lillebror er beviset på, at der er vellykket integration i Danmark, og at vilje og dygtighed ikke har hudfarve eller etnicitet.

Får 12 hele tiden
- Hans sidste karakterblad indeholder kun 12-taller, og jeg er en meget stolt storesøster, som ønsker at hylde min lillebror med en offentlig artikel, skriver Israc, og værsgo.

Hvad tænker du? Er det godt at høre, at der stadig er ambitiøse og dygtige danskere med udenlandske rødder, der vil gavne Danmarks fremtid?

1 af 2 
2 af 2 
277 kommentarer
Vis kommentarer