Igen: Khaders 'ekstremt dårlige dømmekraft' forplumrer kamp mod islamisme

Det går simpelthen ikke, at vi som politikere render rundt og chikanerer vores ekskærester, uanset hvor irriterende deres synspunkter end måtte være, skriver Lars Aslan, der er kollega til Khader på Christianborg

Lars Aslan (tv) kritisererer Naser Khaders måde at bekæmpe islamisterne. Foto: Jens Dresling
Lars Aslan (tv) kritisererer Naser Khaders måde at bekæmpe islamisterne. Foto: Jens Dresling

- Så sker det igen.

- Naser Khader ødelægger endnu en sag, som egentlig er relevant nok at diskutere.

- Jeg selvfølgelig om hele farcen omkring 'Exitcirklen' og diskussionen om, hvorvidt de skal have penge eller ej.

Sådan indleder socialdemokraten Lars Aslan et debatindlæg om kampen mod islamisme og Naser Khaders måde at kæmpe den på.

Mange integrationsprojekter er hat og briller
Lars Aslan står bag nationen!-klassikere som f.ex. Socialdemokrat: Svineri at få 20 børn når verden er overbefolket, Politiker: Drop ramadanen og få højere karakterer og Socialdemokrat 'brækker sig' over tørklæde-pige og i det nye indlæg kommer han med et godt til sin kollega på Christiansborg: lad vær med at bliv personlig. Lars Aslans indlæg fortsætter nemlig således:

- Selvfølgelig er det på sin plads, at stille spørgsmålstegn ved de mange integrationsprojekter der er, hvor en del af dem i høj grad er hat og briller.

- Jeg synes også det er væsentligt at påpege, hvad i alverden stedets leder, Sherin Khankhan har lavet til en demonstration arrangeret af hizb ut Tahrir, endda efter at bevægelsen er blevet dømt for opfordring til drab på jøder

- Samt det faktum at hun har arbejdet i mange år på en af de mest yderliggående muslimske privatskoler, og flere andre kontroversielle ting.

- Fair nok, det skal selvfølgelig diskuteres

Khaders personlige vendetta
- Hvad der derimod ødelægger hele den saglige debat om sagen, er at det nu må være tydeligt for enhver, at Naser Khader har behov for en personlig vendetta mod Khankhan på grund af deres tidligere forhold.

- Og at det kammer helt overfor ham, når han indirekte truer med at offentliggøre private beskeder og fotos af hende.

- Han burde holde sig langt væk fra den sag, da han tydeligvis har for mange personlige følelser i klemme. Det går simpelthen ikke, at vi som politikere render rundt og chikanerer vores ekskærester, uanset hvor irriterende deres synspunkter end måtte være.

- Desværre er det et mønster, der gentager sig når vi taler om Naser Khader.

Den vigtige kamp mod islamisme bliver forplumret
- Hans vigtige kamp mod islamisterne, bliver desværre forplumret af hans ekstremt dårlige dømmekraft.

- Da debatten om burkaforbud startede, mente Naser Khader f.ex., at man heller ikke måtte gå sådan klædt i sin egen have.

- Og med ét lykkedes det ham at udstille, at han ikke har forstået grundloven, omkring privatlivets fred og ejendomsrettens ukrænkelighed.

- Et lignende eksempel er debatten omkring dansk statsborgerskab, hvor samme Khader mente, at vi politikere skulle sidde og afhøre hver enkelt person, for at screene deres holdninger inden de kunne blive danskere, hvilket er udtryk for ren og skær sidelagskontrol.

- Der er andre eksempler på helt relevante problemstillinger omkring islamisme og parallelsamfund mm. som det gang på lykkes Naser Khader at få ødelagt, alene fordi han bliver for personlig, ikke kender den danske lovgivning, eller kommer til at tænke ligeså totalitært som islamisterne, i kampen for at bekæmpe dem

- Det er rigtigt ærgerligt for den demokratiske samtale, og svækker i den grad alle de seriøse kræfter, der anerkender at islamisterne i den grad er farlige, og at det er vigtigt at give dem et demokratisk modspil hver eneste gang, skriver Lars Aslan.

 

99 kommentarer
Vis kommentarer