Annonce:
Annonce:

Ikke råd til tandlæge: Lone fandt bidetangen frem

Lone C fra Københavns Nordvestkvarter har ondt i tanden, men ingen penge til atgå til tandlæge, Derfor søgte hun om hjælp hos kommunen i januar. Tanden gør stadig ond

Annonce:
Følg nationen!

- Jeg afleverede den 13-1-2014 min ansøgning om tandlægetilskud.

- Den 17-3-2014 skrev jeg en klage, og fik svar den 19-3-2014 om at de havde modtaget klagen.

- Den 8-4-2014 modtager jeg et brev om, at de nu har sendt den til tandlægekonsulenten. Det har de så bare været knapt 4 mdr om.

- Siden har jeg ringet og rykket uden held.

Fandt bidetangen frem
Sådan skriver nationens! Lone C i et brev om den tandpine, der ramte hende i december måned, og som hun gerne vil have hjælp fra kommunen til at få behandlet. Lone - der efter to operationer i ryggen er på kontanthjælp - har nemlig ikke selv penge til at få betale en tandlæge, og smerten går ikke væk. Forleden gjorde tanden endda så ondt, at hun fandt værktøjskassen frem og tog en bidetang:

- Men gudskelov kom min søn og afværgede mit forsøgm, skriver Lone til nationen!, og beder om råd til, hvad andre i samme situation har gjort.

- Føler mig sgu ikke stolt af at være på kontant hjælp, og jeg kunne forstå, at hvis jeg havde ansøgt om et komfur, at det ville tage tid.

- Men dette er en tand, samt en begyndende paradentose. Det er svært - selv om det vigtigt - at passe sine tander når man er på kontanthjælp. Hilsen den snart tandløse fra nordvest.

Lones læge har nu skrevet til kommunen og bedt om at få tandsagen hastebehandlet.

Hvad mener du Lone kan/skal gøre?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Annonce:
Annonce: