Imam talte om dødsstraf til homoseksuelle: Nu er han udvist

Tre mænd fra det voldsparate islamistiske miljø i Sverige er blevet udvist, skriver svenske medier. Den ene er en imam, der bl.a. har advaret muslimer mod at være venner med ikke-muslimer.

-  Endelig.

- Desværre nok bare toppen af isbjerget, men trods alt en god start.

Sådan skriver Kåre W i en af de mest populære af de  63 kommentarer, der er skrevet på den svenske lokalavis Gävle Dagblads Facebookprofil om de tre personer, der ifølge det svenske sikkerhedspoliti Säpo er blevet udvist, fordi de udgør en ikke nærmere defineret 'sikkerhedsrisiko'.

- Bor man her i Sverige skal man tilpasse sig vores normer og værdier.

- Kan man ikke det, så har man intet at gøre her, skriver Camilla E, der også har fået likes, og andre bruger ord som herligt, bravo.

Stoppe den islamistisk fremgang
De tre personer - en imam, hans søn og en tredje mand - blev taget i forvaring i april af det svenske sikkerhedspoliti Säpo - imamen skal ifølge den svenske avis Expressen have prædiket dødstraf til homoseksuelle og advaret muslimer mod at blive venner med ikke-muslimer.

Det svenske sikkerhedspoliti vil ikke kommentere nøjagtig hvad de tre mænd er skyldige i, men oplyser ifølge Aftonbladet, at det handler om at stoppe fremgangen i de voldsparate islamistiske miljøer. Sikkerhedspolitiet har yderligere tre personer i forvaring - deres sager er ikke behandlet endnu.

367 kommentarer
Vis kommentarer