Ingen billige øl fra Tyskland: Politiet bekræfter

Da Danmark lukkede grænserne i lørdags var meldingen fra politiet, at man stadig kunne tage til Tyskland for at handle. Men nu har dansk politi talt med tysk politi.

Dansk politi mente at grænsehandel var ok - mens det mener tysk politi ikke. Hvad siger du? Arkivfoto.
Dansk politi mente at grænsehandel var ok - mens det mener tysk politi ikke. Hvad siger du? Arkivfoto.

- Seriøst !!!!!
- Vi har en alvorlig sygdom som truer og folk tænker billige øl, sodavand og slik.

- Tag jer dog sammen!

Tyskland lukker grænsen til Danmark

Vi får opkald om grænsehandel
Sådan skriver Maj-Brit J i en af de næsten 300 kommentarer, der foreløbig er skrevet på JydskeVestkystens Facebook-profil om den dansk tyske/grænse, der nu fra både dansk og tysk side er lukket for ikke-anerkendelsesværdige besøg.

Da Danmark lukkede grænserne i lørdags var meldingen fra politiet ellers, at man stadig kunne tage til Tyskland for at handle, men efter at have tjekket med tyske kolleger, kunne de lokale twitterbetjente i dag meddele, at øl-køb IKKE tilhører den kategori, når man spørger tyskerne:

Brug pengene i Danmark
Og selv om mange danskere i slutningen af sidste uge brugte deres corona-hjemsendelse fra arbejdspladserne til at smutte en tur til Tyskland, så er de fleste af kommentarerne ret forstående:

- Det er det bedste der er sket endnu.

- Så kan det være danskerne finder ud af, at det ikke er så dyrt alligevel i Danmark, skriver jan H, der er nået op på 30 likes for den kommentar, og Brian B er ret så enig:

- Brug nu bare pengene i DK.

- Alle vores butikker får mega meget brug for det, skriver Brian, men hvad siger du?