Ingen kendte ham rigtigt: Død eneboer efterlader millioner

Tønder Kommunes mindste plejehjem har arvet to millioner kroner, og det første store indkøb er en bus, der kan tage de 22 beboere på på korte ture. Men har du et forslag til det næste store indkøb?
 

'Ej hvor er det dejligt.

'Stort tillykke, de kommer mange til glæde.'

Sådan skriver Pia S i en kommentar på jydskevestkysten.dk, der fortæller, at Plejecenter Hjørnegården i Bredebro har arvet lidt mere end to millioner kroner fra en eneboer, som ingen på centret rigtig kendte.


Køre rrundt til de steder beboerne har boet
Manden havde nemlig ingen tilknytning hverken til personale eller beboere på plejecenteret, og det kom derfor som en stor overraskelse, da personalet tilbage i 2016 fik at vide, at de skulle arve afdødes formue og hus. Og nu er pengene altså sat ind på kontoen, og det første større indkøb foretaget:

'Vi har købt en splinterny bus.

'Den er handicapvenlig og har blandt andet plads til fire kørestole.'

Håber på mange gode ture
- Det er den største bus, som man må køre med almindeligt kørekort, siger centerleder Marianne Giebner til jv.dk, og tilføjer, at hun ikke vil tage beboerne - hvoraf mange har demens - på langtfart, men køre rundt i lokalområdet og til de steder, hvor beboerne har boet.

'Håber det bliver til rigtig mange gode ture,' skriver Anne R i sin kommentar, mens Viggo T lige løfter sin pegefinger og skriver:

'Husk lige...Det var til beboerne..!!'

Der er stadig penge tilbage, og hvad synes du, plejecenteret skal købe?

313 kommentarer
Vis kommentarer