Annonce:
Annonce:

Ingen reagerede på Lises seddel

Hvem hjælper en ensom 70-årig ordblind kvinde fra Frederiksværk med at få en lejlighed tæt på familien i København NV? Ikke nogen.

Lise satte 20-30 sedler op om byttelejlighed i Tagensvej-kvarteret i sommer - men glemte at skrive, hvor hendes nuværende lejlighed er. Privatfoto/Lises nabo
Lise satte 20-30 sedler op om byttelejlighed i Tagensvej-kvarteret i sommer - men glemte at skrive, hvor hendes nuværende lejlighed er. Privatfoto/Lises nabo
Annonce:
Følg nationen!

- Jeg er 70 år.

- Jeg har lige haft fødselsdag og skulle fejre det uden familie.

- De bor nemlig i København, og har vanskeligt ved at komme her op og besøge mig. De har ikke bil, og har travlt med alt muligt.

Dejlig 3-værelses - men i Frederiksværk
- Jeg selv bor nemlig i Frederiksværk, i en dejlig 3-værelses lejlighed, men jeg vil gerne ind til min familie i København, så vi kan besøge hinanden.

Sådan lyder det fra Lise H, der er ked af at hende kommune, Halsnæs, ikke kan hjælpe hende med at skaffe en ældrebolig i København NV. Lise er nemlig ensom, og vil gerne flytte så tæt på familien, at hun kan gå frem og tilbage og besøge dem for en kort bemærkning.

Annonce:

Vil gerne bo ved Tagensvej/Bjergvænget i NV
Lise har selv forsøgt at finde en byttelejlighed, som du kan læse nedenfor. Men hun glemte desværre at skrive, hvilken by hun bor i, da hun satte cirka 20-30 sedler op i opgange og på hoveddøre i København i sommer. Nu ved hun ikke hvad hun ellers kan gøre. Hendes nødråb - som du gerne må dele til folk, der bor i Kbh. NV - fortsætter nemlig således:

- I sommer tog jeg bussen ned til Frederikssund og S-toget ind København for at sætte sedler op.

- Jeg vil gerne bo i kvarteret ved Tagensvej omkring Bjergvænget.

Satte mere end 20 sedler op
- Men der var ingen der reagerede.

- Jeg satte jeg en del mere end 20 sedler op i kvarteret, fortæller Lise, der dog glemte at skrive, hvor hendes lejlighed ligger.

 

Det kan nationen! rette op på - den ligger i Frederiksværk - og du kan se Lises stue her:

 

Det er Lises nabo, der har hjulpet med at tage og sende billederne, men hvad tror du? Og har du evt kendskab til en lejlighed, så skriv her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: