Ingolf til p-vagt: Ku' du ikke have kigget på solskærmen?

Ingolf synes, Oneparks vagt burde have gjort sig lidt mere umage med at kigge efter hans handicap-kort - og så er han helt oprørt over bødestørrelsen

- Tirsdag d. 12 marts var jeg og min kone som sædvanlig på indkøb hos Netto på Stengårds Alle.

- Jeg holder som jeg plejer på en handicap p-plads, men glemmer den dag, at slå min solskærm ned, så mit handicap-kort bliver synligt.

- Det sidder der p.g.a. der ikke rigtig er en god plads foran ved vinduet, hvor det kan sidde praktisk og synligt permanent.

P-vagt forklarer 1-minuts-bøde: Vi må ikke gøre det hurtigere

P-vagten siger hun ikke kan trække bøden tilbage
Sådan indleder Ingolf H. et brev til nationen! om den ærgerlige situation, han er havnet i, fordi han glemte at slå sin solskærm ned, da han parkerede på handicap-pladsen foran Netto. Ingolf har - som du kan se nedenfor - forsøgt at skrive til Netto, og i fredags skrev han også til Onepark. Han synes nemlig ikke, at p-vagten har behandlet ham fair. Hans brev - som Onepark har fået mulighed for at kommentere - fortsætter nemlig således:     

- Da jeg kommer ud af Netto igen er en p-vagt igang med at give mig en bøde.

- Jeg gør opmærksom på, at jeg har et handicap-kort, men får at vide hun ikke kan trække bøden tilbage.

- Da jeg får set på bøden opdager jeg at den ikke er på 750 kr. men på 1.590 kr. - et beløb der er helt ude af proportion i forhold til det begåede. Især fordi p-vagten - hvis hun havde set gennem sideruden - kunne have set skiltet.

 

1590 kroner er mange for en pensionist
- Jeg har tidligere læst på det skilt hvor p-selskabet har skrevet om reglerne for handicap parkering, men kan nu se der er klisteret et nyt beløb med små tal om bødestørrelsen nu er 1.590 kr.

- Det er jo ikke normalt man læser på det samme skilt, hver gang man parkerer for, at se om noget er ændret.

- Folk med hcp-p-skilte vil i de fleste tilfælde være folk der ikke er har en voldsom stor indtægt da mange vil være som, i mit tilfælde, pensionist eller måske på førtidspension p.g.a. sygdom, skriver Ingolf, der også kan oplyse, at flere af de andre supermarkeder i hans lokalområde, 2 stk. Aldi + 1 Irma, ikke finder det nødvendigt at have faste p-vagter.

Onepark er som skrevet ikke vendt retur med en forklaring på, hvorfor deres p-vagt ikke lige kunne kigge ind igennem sideruden - og hvorfor det skal koste 1590 at glemme at slå sin solskærm ned. Men hvad tænker du?