Iskolde danskere: Vent lige med at give Hareide karakter

71 procent af de cirka 10000 danskere, der har deltaget i debatten om landstræner Åge Hareides indsats i de to første kampe, har is i maven - de vil hverken vende tommelen op eller ned

- Jeg syntes, det er ærgerligt vi tabte, og som jeg skrev til en ven 'mine fordomme blev bekræftet' i aftes.

- Vi vinder spinkelt over lille Island, taber til sølle Skotland som langt hen ad vejen spillede os ud af banen.

Bedømmelsen bør vente til kval-kampene
- Når det så er sagt, så er det TEST kampe og jeg mener ikke man bør bedømme Hareide over 2 kampe. Bedømmelserne bør komme når det er vigtigere kampe (kval kampe).

Sådan skriver nationens! leo_lummerkrog i en af de cirka 300 kommentarer Danmarks 2. landskamp med Åge Hareide som træner, har fået.

Agger spillede sin landskamp nummer 75 i Glasgow - og har aldrig tidligere leveret så ringe en præstation i rødt og hvidt (Foto: Jens Dresling). Landsholdsfodbold - 29. mar. 2016 - kl. 23:13 Karakterne fra Skotland: Agger dumpede med et brag

Ekstra Bladet giver Hareides indsats et 3-tal, BT giver Hareide et 4-tal - men mere end 7000 af de cirka 10.000 læsere, der indtil nu har deltaget i afstemningen om landstræneren, der afløste Morten Olsen, siger vent:

Is i maven
- Ha' nu lidt is i maven. Det er så dansk at begynde at brokke sig efter fem minutter, men det tager lige lidt tid at finde hinanden, skriver Leif G, og Cowfoot bruger lidt flere ord:

- Morten Olsen sad mindst 8 år for længe i sædet! og det er altså hans uinspirerede hold Hareide har overtaget! det er altså begrænset hvad han kan ændre i en landsholdssamling!!!!!

- Jeg er ikke Hareide fan, havde hellere set en anden på posten, men når det så er sagt så lad ham da lige få en chance og Morten Olsen kommer jeg ALDRIG til at savne!

Slap nu af
- Alle roste Hareide efter Island kampen og nu er folk klar til at lægge hans hoved på huggeblokken, slap dog af.

- Han har nu ledet holdet i 2 fuldstændige ligegyldige kampe hvor det er blevet til samlet målscore på 2-2, lad os nu se hvordan det går når vi når til de kampe der har betydning!

- Der er jo en grund til, at vi ligger næsten lige så langt nede på ranglisten som Skotland, det kan altså kun blive bedre herfra.

Talentløfter måske bedre end Olsen
- Efter min mening ser det ud til at Hareide måske kan få lidt mere ud af de talenter vi trods alt har i DK.

- Set over de 2 kampe har spillere som Højbjerg, Eriksen og Jørgensen gjort det ok, og kan de hæve niveauet lidt fremover, så er Hareide en succes i forhold til Olsen, for det formåede han slet ikke, skriver Cowfoot.

Danmark er i aktion næste gang d. 3. juni i Japan, og den første vigtige kvalifikations.kamp spilles i Parken mod Armenien d. 4. september.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere