Islam-kritiker fængslet: Demonstration foran ambassade i København

Pernille Vermund i Danmark og Geert Wilders i Holland har undret sig over fængslingen af den britiske islam-kritiker Tommy Robinson. Og lige nu demonstrerer 150 mennesker (ifølge arrangørerne) foran den britiske ambassade - de mener han skal løslades

Foto: Carsten T
Foto: Carsten T

- I fredags blev den islam-kritiske aktivist Tommy Robinson fængslet af de britiske myndigheder.

- De påstår, at Robinson har gjort sig skyldig i uretmæssigt, at videregive mørktlagt info fra retssager. Sager om muslimske mænds sexovergreb imod engelske piger.

- Sagsbehandlingen omkring fængslingen fremstår orkestreret, uretfærdig og udemokratisk. Robinson havde ikke adgang til advokat-bistand, og sagsbehandlingen tog kun få minutter.

Han står bare i spidsen for et oprør mod islamiseringen
Sådan skriver Carsten, der lige nu står foran den britiske ambassade sammen med anslået 150 ytringsfriheds fans og råber Free Tommy Robinson.


Fængslingen af den kendte islamkritiker har fået hollandske Geert Wilders og danske Pernille Vermund til tasterne i løbet af de sidste dage, men nu har en gruppe danskere altså besluttet at sende et signal til den britiske regering:

Tommy Robinson i en demomonstration mod islamisme foran den britiske ret i 2013. Forleden blev han arresteret for en lignende demonstration. Pernille Vermund 'Hvorfor er der ikke et ord om Tommy Robinson i mainstream-medierne?'

- Robinson-tilhængere mener, at det eneste han er skyldig i er, at stå i spidsen for et moderne arbejderoprør mod etablerede politikere som undlader at stoppe islamiseringen af UK og Europa.

- Lige nu er ca. 150 demonstranter samlet ved den britiske ambassade i København til støtte for den fængslede Robinson.

Vi frygter at han vil blive slået ihjel i fængslet
- Demonstrationen er organiseret af For Frihed, som forlanger omgående løsladelse af Robinson.

- Robinsons-fans frygter, at nogle med-fanger vil modtage en høj dusør af islamister for at skade Robinson, medens fængselspersonalet kommer til at kikke væk, skriver Carsten, der ikke mener, at man skal sendes i fængsel, når man udfører journalistisk arbejde. Men hvad tænker du?

 

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 Foto: Carsten T
223 kommentarer
Vis kommentarer