Annonce:
Annonce:

Jens-Ole endte på plejecenter i Nyborg: Havde ønsket Nørrebro

nationen! blev ringet op af Jens-Ole P, der bor på plejecenter på Fyn. Han vil gerne hjem til Nørrebro, men føler ikke, at personalet vil hjælpe ham

I 10 år har Jens-Ole forsøgt at få hjælp til at flytte til Nørrebro. Nu ser han om et opråb  til nationen! kan sætte fart i flytningen. Foto: Openstreetview
I 10 år har Jens-Ole forsøgt at få hjælp til at flytte til Nørrebro. Nu ser han om et opråb til nationen! kan sætte fart i flytningen. Foto: Openstreetview
Annonce:
Følg nationen!

-  Hej.

- Jeg er 61 år, sklerose-patient, og har boet på plejecenteret Egeparken i Nyborg i 10 år.

- Jeg har brug for hjælp - virkelig brug for hjælp.

- Jeg vil nemlig hjem til Nørrebro, men lige meget hvem jeg siger det til, så sker der ikke noget.

Sådan siger en grædende Jens-Ole Pejtersen i telefonen fra sit logi på Egeparken i Nyborg.

Mit elskede Nørrebro
Her kan du se et af de seneste Facebook-opslag:Jens-Ole - som ryster en del i stemmen - aner ikke sine levende råd og kan ikke komme i tanke om andre end Ekstra Bladet, der måske kan hjælpe ham med at råbe systemet op. Jens-Ole mener nemlig, at der er sket en alvorlig fejl, for han vil slet ikke bo på Fyn:

- Jeg har boet på Nørrebro, og jeg vil tilbage til mit elskede København.

Annonce:

- Jeg føler mig ikke hjemme her, der er for langt hjem og 'systemet' har rottet sig sammen mod mig og hænger sammen som ærtehalm’, så det nytter ikke noget at klage. fortsætter Jens-Ole, der desværre ikke selv kan sende billeder med sin mobil. Og han kan heller ikke få hjælp af personalet til det.

Der udarbejdes en ansøgning
- Vedr. fotografering, tager vi ikke billeder af borgere og sender via sms eller mail, skriver Nyborg Kommunes ældre chef, Mette Ladegaard, nemlig til nationen! da vi på Jens-Oles vegne spørger, hvad der skal ske, for at mandens ønske kan gå i opfyldelse:

- Såfremt en beboer ønske at flytte til en anden kommune, udarbejdes en ansøgning, som sendes til visitationen i den kommune, som beboeren ønsker at flytte til.

- Denne kommune vurderer ansøgningen og visiterer borgeren til den ønskede bolig. Der kan være ventetid afhængig af antal borgere på ventelisten og hvor hurtigt boliger bliver ledige, fortsætter ældrechefen, men hvad tror du der sker?

Jens-Ole ønsker en debat om plejecenterbeboeres rettigheder i forhold til at vælge kommune, og hvis du har et godt råd, så skriv en kommentar.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: