Joachim B får skældud: 'Jamen det er ikke en pirat-taxi'

Hvorfor skal politikerne bestemme, hvor mange taxaer, der må køre - og hvorfor skal det være så dyrt at køre til lufthavnen, spørger Joachim B. Olsen

Her er jeg på min første tur med Blaffer. Chaufføren hedder Mirfat, skriver Joachim B. Olsen på facebook. Blaffer er en direkte konkurrent til Uber, og det kan Joachim godt lide: - Sådan er det på det frie marked. Koncepter bliver konstant udfordret. Det gavner forbrugerne.
Her er jeg på min første tur med Blaffer. Chaufføren hedder Mirfat, skriver Joachim B. Olsen på facebook. Blaffer er en direkte konkurrent til Uber, og det kan Joachim godt lide: - Sådan er det på det frie marked. Koncepter bliver konstant udfordret. Det gavner forbrugerne.

- Du skal have ros for at blive ved med at sætte fokus på det her område.

- Hvis man blaffer eller kører en tur med en kammerat er der ingen problemer, men så snart man vil betale lidt udover benzinprisen, for ulejligheden, så skal der specialforsikringer, sikkerhedstjek og 117 andre love til.

- Det her er nok så tæt på fælleseje man kommer, så mon ikke du kan få Alternativet med på idéen også.

Tænk på om reglerne skal laves om?
Sådan skriver Mads BF på Joachim B. Olsen, Liberal Alliances, Facebookside, i kommentar til det foto af politikeren på taxatur med Mirat fra Blaffer, der er konkurrent til Über, der er en konkurrent til taxabranchen.

- Diverse Taxachauffører her i tråden skulle måske overveje om systemet skulle laves om, i stedet for at blokere og afvise enhver form for nytænkning, fortsætter Mads BF, og Joachim forklarer til nationen!, at han  synes Blaffer er genial på samme måde som AirBnB.

- Og lad mig starte med at sige, at det ikke er en pirattaxi.

Taxatur til lufthavnen koster jo mere end flybiletten
- Det her er udvikling, der kan foregå, fordi vi allesammen er på nettet, og vi skal være glade for, at det sker.

- Hvorfor skal det være politikere, der bestemmer, hvor mange taxaer, der må køre?

- Det koster jo en formue at køre til lufthavnen - mere end flybilletten, siger Joachim, hvis opslag er liket mere end 700 gange.

Hvad fanden bilder du dig ind?
Men selv om Mads BF roser den liberale politiker, er der også kritik af at han kører med et firma, der er meldt til trafikstyrelsen, justitsministeren og transportministeren for brud på taxareglerne.

- Troede liberal alliance, skulle forestille sig at være en medspiller i erhvervslivet, ikke en modspiller, skriver Flemming L, og Thomas WL skriver:

- Er du virkelig så spejl blank.... Det er intet mindre end fantastisk at du bliver ved med at støtte sort arbejde og skatteundragelse i så stor stil..

- DU ER FOLKEVALGT HVAD BILDER DU DIG EFTERHÅNDEN IND... ...

Hvad synes du? Er det ok at udfordre taxareglerne? Og synes du det er dyrt at køre taxa?

 

251 kommentarer
Vis kommentarer