Jørgens drøm: 120 kr for en pakke smøger

Jørgen N har brugt penge på en T-shirt som han nu vil vise frem over alt. Han kan ikke forstå, at politikerne ikke gør mere for at forhindre unge i at begynde på at ryge

I et forsøg på at få dette budskab udbredt blandt andre jeres læsere samt politikerne på Christiansborg slotsplads vil jeg gerne have udbredt faren ved  rygning. Derfor ønsker jeg mit budskab ud, skriver Jørgen.
I et forsøg på at få dette budskab udbredt blandt andre jeres læsere samt politikerne på Christiansborg slotsplads vil jeg gerne have udbredt faren ved rygning. Derfor ønsker jeg mit budskab ud, skriver Jørgen.

- 13620 styk menneskelr dør årligt af tobaksrelaterede sygdomme.

- Det er forfærdeligt, det ødelægger familier og det skal vi have gjort op med - men politikerne er åbenbart ligeglade.

 

120 kroner og mere afvænning
Sådan indleder Jørgen N et brev til nationen! om den kampagne mod cigaretter, han gerne vil stå i spidsen for Jørgen har netop brugt 250 på en anti-ryge T-shirt, og han viser den frem overalt hvor kan kommer frem. Hans drøm er bl.a at prisen på smøger skal stige:

- Prisen på en pakke cigaretter skal sættes op til 120 kroner.

- Flere tobaksafvænningsprojekter skal iværksættes.

- Unge mennesker skal ikke have adgang til smøger i skoletiden.

- Det skal gøres så dyrt at sælge tobak til unge under 18 år, at det ikke sker oftere - og hvis det gør, skal forretningen miste retten til at sælge cigaretter, skriver Jørgen, men hvad tænker du?