Annonce:
Annonce:

Jorden er flad: 200 beviser fra bl.a NASA skaber heftig debat

 

Annonce:
Følg nationen!

- Er verden som vi tror den er?

- NASA har fremlagt 8 heljords fotos, hvor alle er forskellige i form og farver - og kontinenterne har ikke samme  størrelse på alle fotoene.

Skyerne står stille
- De har kun fremlagt én sekvens, hvor man ser jorden dreje rundt, men skyerne står helt stille, og månen passer ej heller forbi i denne sekvens.

Sådan skriver folkene bag den Frie Presse til nationen! om den næsten to timer lange '200 beviser på at jorden ikke er en roterende kugle'-video, der siden offentliggørelsen på youtube i oktober er blevet set 600.000 gange og kommenteret mere end 6800 gange.Vi giver en omgang hvis vi tager fejl
Frie Presse - som har på fornemmelsen, at deres budskaber ikke er populære, og derfor holder sig anonyme indtil videre - skriver også, at de vil 'give en omgang', hvis det viser sig at deres synspunkter er forkerte, fortsætter deres brev således:

Annonce:

- Man har ikke en eneste gang sat et kamera på en raket, der peger opad - alle kameraer ser ned, aldrig til siden eller op !

NASAs eventyr farver
- NASA er det eneste space agency, der har udsendt hel-jords fotos, men hvorfor kan man ikke finde et eneste HD foto af en satellit. Alle er digital fremstillinger, og ser man på stjernerne i et almindeligt spejl baseret teleskop, ser man ikke NASAs eventyr-farver på hverken stjerner eller vandre-planeter.

- Nej, man ser helt almindelige prisme farver, som når du lyser ind i eks. glas, og hvorfor har man TV antenner, der er 300 meter høje, når en lille rover på mars kan sende fotos tilbage over denne afstand med en lille antenne?

NASA kunne tjene penge på vintertøj
- Hvor er NASAs finger vanter henne, får de aldrig kolde hænder?

- Når man nu har en spacedragt, der er så fantastisk at man kan være i rummet, hvor det er det absolutte nulpunkt, der er temperaturen?

Annonce:

- Det ville da være en smal sag at sælge denne fantastiske dragt, så alle ville kunne gå sikkert og trygt op på Verdens højeste bjerg i en dejlig varm dragt men måske er alt ikke, som man tror det er, skriver Frie Presse, der selv er i gang med at lave en Flad Jord-video, men inden da opfordrer alle til at 'tage en dag ud af boksen og se videoen'.

Hvad tænker du? Tør du se videoen?

Frie Presse tilføjer, at man har aldrig kunnet bevise Newtons Lov:

- Man kan ikke få et solidt objekt til sidde i kredsløb omkring et andet solid objekt som Månen jo påstås at gøre det.

- Og den arktiske traktat som har været håndhævet siden 1956, gør at ingen private kan undersøge dette emme på nogen måde.

- Man kan kun komme til anviste zoner, og uagtet alle de kriser, der har været i verden har man håndhævet denne zone sammen militært!

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: