Julegave: Medarbejdere får 12.213 kr.

Sidste år modtog mere end 3000 danske IKEA-medarbejdere en ekstra stor månedsløn i bonus. Firmaet er også gavmilde i år

Er du ansat i et firma, der giver penge i julegave? Det er de 3000 danske IKEA-medarbejdere. Arkivfoto: Anthon Unger
Er du ansat i et firma, der giver penge i julegave? Det er de 3000 danske IKEA-medarbejdere. Arkivfoto: Anthon Unger

- Altid dejligt med firmaer, der værdsætter deres personale.

Sådan skriver M. Sjöberg i en af de 272 kommentarer, der er skrevet på den svenske avis Aftonbladets Facebook-profil om IKEA, der op til jul belønner medarbejdere med fem års anciennitet med 14.000 svenske kroner - lige ind på pensionskontoen.

Så får man lyst til at arbejde over
Og Sjöberg er langtfra den eneste, der godt kan lide møbelgigantens træk i en hård coronatid.

- Hvorfor er det ikke alle svenske virksomheder, der deler julebonus ud?

- Alle burde gøre det. Så har man jo lyst til at arbejde over.

- Forbandede nærige chefer, skiver J. Svensson i en anden kommentar og V. Nilsson synes også, at IKEA's idé burde bredes ud til f.ex. sundheds- og plejesektoren:

12.213 kr til medarbejdere i Danmark
- Tænk engang hvis de kunne få en lignende julegave for alt deres hårde slid. Specielt her i disse coronatider, skriver Nilsson.

nationen! har spurgt Ikea i Danmark, om de også - trods de hårde coronatider - har tænkt sig at belønne deres trofaste medarbejdere med en julebonus i år. Og det har de:

Ville du blive glad for en flaske BBQ-sovs og grill-spatel i hårdt træ? Arkivfoto: Tobias Selnæs Markussen nationen Fik sovs: Chef fyret for at kritisere firmajulegave

- IKEA Danmark giver DKK 12.213,- i tidlig julegave til alle medarbejdere, som har været ansat i fem år eller mere, og pengene bliver indsat på medarbejdernes pensionsopsparing.

- Hvis man har været ansat i 1-4 år, får man også denne julegave, men beløbet udbetales først når man har rundet det 5. ansættelsesår, skriver møbelhusets Country Communication Manager, Christian Mouroux Pedersen til nationen!, og tilføjer, at gaven er en del af Ikeas loyalitetsprogram, som hedder Tack! 

Samfund Tidlig julegave: Enorm bonus

86 kommentarer
Vis kommentarer