Hillerød ligeglad med fattige børns jul

Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet samler igen ind til fattige danske børn jul. Og 300 har foreløbig meldt sig til at rasle bøsser ved valgstederne d. 19. Men ikke i Hillerød

Det vælter ind med ansøgninger om julehjælp, og for at kunne give så mange børn som muligt en god hjælp, har Dansk Folkehjælp derfor arrangeret en valgindsamling. Når danskerne skal afgive deres stemme til kommunalvalget d. 19 november, vil de blive mødt af raslende indsamlingsbøsser.

Eller, det var ihvertfald planen, for lige nu mangler der indsamlere i flere kommuner, og de 300 indsamlere, der allerede har meldt sig, kan ikke dække hele landet.

En bøsse kan hjælpe én familie
- Erfaringer viser, at en indsamler fra Dansk Folkehjælp på tre timer kan samle mellem 1.000 og 1.300 kroner ind på et valgsted. Det er nok til at glæde mindst én familie med julehjælp, som består af julemad, slik og gavekort, siger Klaus Nørlem, generalsekretær i Dansk Folkehjælp, der håber at op mod 700 flere melder sig inden midten af næste uge:

For fire år siden manglede Dansk Folkehjælp også indsamlere, men artiklen

Se også: Allerød ligeglad med fattige børn betød, at et helt fodboldhold meldte sig i den gode sags tjeneste.Se også: Julehjælp: Fodboldpiger redder Allerøds ære

Du kan melde dig som indsamler her.

Det er især kommuner i Region Hovedstaden - bl.a. Hillerød, og valgsteder i Region Midtjylland og Sydjylland, der mangler indsamlere.

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere