TV: Camillas mor er fattig - har hun fortjent en god jul?

Dansk Folkehjælp samler sammen med Ekstra Bladet igen ind til fattige danske børns jul - bla. ved valgtstederne på tirsdag. 500 indsamlere har meldt sig, men det er ikke nok

Det vælter ind med ansøgninger om julehjælp, og derfor er der brug for alle gode kræfter til at samle penge sammen.

Nogenlunde sådan lyder det fra Klaus Nørlem, generalsekretær i Dansk Folkehjælp, der derfor har arrangeret en valgindsamling på tirsdag.

En fyldt bøsse kan hjælpe én familie
- Erfaringer viser, at en indsamler fra Dansk Folkehjælp på tre timer kan samle mellem 1.000 og 1.300 kroner ind på et valgsted. Det er nok til at glæde mindst én familie med julehjælp, som består af julemad, slik og gavekort, siger Klaus Nørlem, generalsekretær i Dansk Folkehjælp, der håber at op mod 500 flere melder sig inden midten af næste uge:

For fire år siden manglede Dansk Folkehjælp også indsamlere, men artiklen

Se også: Allerød ligeglad med fattige børn betød, at et helt fodboldhold meldte sig i den gode sags tjeneste. Flere hundrede har meldt de sidste dage, men der er stadig et stykke op til de 1000 indsamlere, Klaus Nørlem mener, der er plads til foran valgstederne.

I TV-klippet ovenfor kan du høre Lone, fortælle, hvor meget det luner at få en julehjælpspakke bestående af gavekort til BR, Netto og Sportsmaster, ligesom du kan se, hvor gavmilde folk på gågaden er, når de møder en indsamler. Og så kan du melde dig som indsamler her.

Meld dig som indsamler - klik her.

Det er især kommuner i Region Hovedstaden, Region Sydjylland og Region Midtjylland, der mangler indsamlere.

Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere