Vilhelmsen i julehumør: Giver 780.000 kroner

I går fik Dansk Folkehjælp et brev, der vil gøre julen lettere, bedre og varmere for lidt over 500 familier. Socialminister Annette Vilhelmsen har doneret 780.000 kroner fra ministeriets julehjælpspulje

- Ansøgningen om støtte til projekt Dansk Folkehjælp 'Jul2 2013' er imødekommet. Tilskuddet udgør i 2013 i alt 779.795,00 kr. Tilskuddet er et grundtilskud til foreningens arbejde med direkte julehjælp til socialt udsatte familier og kan kun anvendes til direkte julehjælp.

Sådan skriver Annette Vilhelmsens socialministerie i det tilsagnsbrev Dansk Folkehjælp modtog i går, og foreningens generalsekretær Klaus Nørlem, som for femte år i træk samler ind til fattige danske børns jul sammen med Ekstra Bladet, glæder sig på børnenes vegne:

Tak, men vi mangler stadig penge
- Det er er stort og dejligt tilskud til vores indsamling, som vi i den grad har brug for. Vi er nemlig igen i år i den situation, at vi nok kommer til at skuffe nogle ansøgere, siger Klaus Nørlem, der i år har modtaget har mere end 7000 breve fra danskere med børn. med pengene fra Annette Vilhelmsen er der lige nu hjælp til 3843 familier.

- Indsamling er på overarbejde i den her fase, og selv om tilskuddet fra ministeren luner, må vi har fokus på at hjælpe flest mulig og det håber vi danskerne giver os en håndsrækning til at nå, siger Klaus Nørlem.

Du kan se i boksen til højre, hvordan du kan støtte.

Og så du kan se hvor meget din støtte betyder, ved at klikke her:

Se også: Glad fattig-mor: får flæskesteg i julehjælp Glad fattig-mor: Flæskesteg i julehjælp