Bogkup satte ny rekord

Ekstra Bladets menige medarbejdere donerer over 20.000 kroner til julehjælpen

Ekstra Bladets medarbejdere donerede 22.000 kroner til julehjælpen igennem årets bogauktion, der igen satte rekord. (Foto: Jan Unger)
Ekstra Bladets medarbejdere donerede 22.000 kroner til julehjælpen igennem årets bogauktion, der igen satte rekord. (Foto: Jan Unger)
Følg nationen!

Nu har Linse Kessler, Mette Fugl og Renée Toft Simonsen også bidraget til årets julehjælp. De tre bogaktuelle kvinder havde nemlig alle signeret et eksemplar af deres egen biografi, da Ekstra Bladets menige medarbejdere torsdag støttede indsamlingen til fattige børn ved en auktion.

Anført af bogredaktør George Hilton blev nogle af de bøger, der er udgivet i 2014 og i den forbindelse er sendt til avisens anmeldere og journalister, solgt til højestbydende.

Samlet indbragte avisens interne bogkup over 22.000 kroner. Og dermed er det femte år i træk, at auktionen, som er med til at understrege Ekstra Bladets arrangement i indsamlingen og samarbejdet med Dansk Folkehjælp, satte rekord.

- Det er jo svært at være utilfreds. Og næste år er målet som altid, at vi overgår os selv igen, siger George Hilton.

Tilsammen gik Kessler, Fugl og Simonsen for 1030 kroner. Men de blev overgået af krimiforfatteren Jussi Adler Olsen, som dog også havde 'snydt', da han - som støtte til julehjælpen - havde sat sit kontrafej i samtlige de seks bøger, han har udgivet om Afdeling Q. Her var hammerslag - som på Ekstra Bladet i øvrigt var et ødelagt båthorn - 1800 kroner.

Dagens topscorer blev romanen Stoner, som blev udgivet i 1965, men først nu har ramt stjernehimlen. Her var alle bud bindende, og samlet indbragte den afdøde John Edward Williams’ mesterværk mere end 3000 kroner til julehjælpen.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind