Fattig mor og stor datter fortalte om 5 år uden frisør-besøg: Nu står de i kø

Tak til alle de søde mennesker, der har kontaktet os, lyder det fra den enlige og fattige førtidspensionistmor, der havde fået afslag alle steder hun søgte julehjælp. Bl. a frisører er meget julegavmilde

- Hej. Jeg vil gerne tilbyde en gratis behandling til mor og datter Jeg har en frisør salon i Ringsted. Hvis det kunne have interesse for dem.

- Jeg læste artiklen, og den rørte mig. Kan du fortælle om denne mor og hendes datter evt er fra København ? I så fald vil jeg gerne tilbyde moren og datter gratis klip som hun kan glæde sin datter med i julegave.

Fri vask og til kli til både mor og datter
- Hej. Jeg blev meget rørt over at læse dit indlæg,derfor kontaktede jeg min veninde Sara som ejer en frisørsalon på Frederiksberg. Vi vil gerne tilbyde fri vask og klip til både mor og datter. Er der noget du vil hjælpe mig med at få sat i stand?

Sådan skrev Elaine, Louise og Alette i nogle af de mange mails, der tikkede ind efter at nationens! Julehjælps-redaktion publicerede et nødråb fra en en og fattig førtidspensionist-mor, der havde fået massevis af afslag på julehjælp, fordi hendes datter var fyldt 19 år.

Se også: Fem år uden frisør-besøg: Fattig mor og stor pige forventer afslag på julehjælp

Har en opdateret skolePC
Og de mange rare og julekærlige frisører var ikke de eneste, der tilbød deres hjælp. Datteren skal begynde uddannelse til socialrådgiver og mangler en PC - og den var der sørme også mange, der kunne hjælpe med:

- Blot til orientering så har vi fundet en super opdateret skole pc til datteren, som kan sendes eller afhentes - alt efter hvor de bor, skrev Pernille L, der har et stort netværk og Dennis C havde også en parat:

- Moderen skriver at datteren mangler en bærbar. Hvis de bor på Sjælland/Lolland-Falster vil jeg gerne hjælpe hende. Med julemad og en bærbar.

Der er søde mennesker der vil os det godt
Moren og datteren har fået tilsendt de mange venlige mails, og de har nu sendt dette  brev om, hvordan de har oplevet debatten og støtten:

- Min datter er blevet voldsomt ramt af de mange hårde kommentarer pointet på hende.

- Men hun har heldigvis fået lov at opleve at der er søde mennesker der virkelig vil en det godt.

- De søde mennesker jeg har været i kontakt med og som vil hjælpe os til at få en skøn jul har jeg slet ikke ord til at takke.

Humøret er kommet op
- Og jeg har haft den glæde at opleve at der er folk der vil en det godt og det er vel nok dejligt at opleve når man som os har oplevet så meget modgang som vi har.

- Til alle i søde og dejlige mennesker der vil os det godt og vil hjælpe os-  af hjertet tusinde mange tak.

- I har været med til at få humøret op hos os begge.

- Det er rart at der finde mennesker som er villige til at støtte dem der ikke har så meget.

- Vi har fået en helt anden tro på alt, efter at ha skrevet med søde og rare og hjælpsomme mennesker, skriver moren, der altså ikke kunne få julehjælp nogen steder, fordi hendes datter var fyldt 19 år. Men.

15.228 med børn under 18 år har søgt julehjælp i år
Ekstra Bladet samler igen i år ind til fattige danske børns jul sammen med Dansk Folkehjælp. Det er 11. år i træk, og indsamlingen slutter søndag d. 16.12.
Sidste år fik 9540 enlige forsørgere på offentlig ydelse en julehjælpspakke, der har en værdi af 1500 kr: Et gavekort til Rema, et gavekort til BR og et gavekort til Sportmaster. Mere end 15.000 enlige forsørgere har søgt, og der er i år samlet penge ind så 11.332 familier kan få hjælp.

Du kan støtte indsamlingen ved at sende sms, mobilepaye eller via bank.

SMS

JULEGAVE til 1999
og støt med 150 kr.

Mobilepay

51 81 11 12

Bank

mærk JULEGAVE
Reg.nr.: 5301
Konto-nr.: 0 333 666


 

 

208 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere