Ingen P-bøder til julemanden: Q-park i julehumør

Måske har du undret dig over de reserverede pladser i fire Q-park-P-huse. I år opfordrer han alle gæster om at støtte Julehjælpen med 25 kr. via MobilePay.

- Vi har i flere år støttet Julehjælpen.

- I år tænkte vi, at vi kunne gøre mere end blot at støtte med vores sædvanlige økonomiske bidrag.

- Derfor har vi kombineret vores reserverede P-plads til Julemanden med en opfordring til at støtte Julehjælpen.

Vi har rigtig mange gæster i december måned
Sådan siger fortæller direktør hos Q-Park, Alex Pedersen, om de fire P-pladser, der siden 1. december har stået reserveret i virksomhedens P-huse i Aalborg, Aarhus, Odense og København. Her er den jule-røde løber nemlig rullet ud på en af de fineste pladser, så 'Julemanden altid kan finde parkering og kan nå frem i tide', som Q-øpark formulerer det, og i år er der så også en opfordring til at støtte Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladets juleindsamling:

- Vi har rigtigt mange gæster i vores P-huse i december måned.

- Og det er jo helt oplagt at få det gode budskab ud til folk, når de er i godt humør og i fuld gang med juleindkøbene.

- Vi håber, at vi på den måde kan få mange flere til at støtte Julehjælpen, så endnu flere børn kan få en god jul, siger Alex Pedersen.

Julemanden vil stå på sine julepyntede VIP-pladser i Q-Parks P-huse med en opfordring til alle gæster om at støtte Julehjælpen med 25 kr. via MobilePay. 

Julemanden samler ind i følgende P-huse fra den 1. til den 27. december:

Q-Park Palads, Aalborg

Q-Park Magasin, Aarhus

Q-Park Magasin, Odense

Hvis du også vil støtte Julehjælpen, kan du sende 25 kr. til 5181 1112 og skrive QP i beskeden. Så er du med til at give børn af økonomisk pressede familier en god jul.