Jeanette Ottesen ser sit eget nøgen-foto: Elsker mit job

Verdensmester Jeanette Ottesen smed tøjet for at samle ind til fattige danske børns jul, og lige nu vælter det ind med bud på det foto, der kom ud af det. Læs hvorfor hun gjorde det.

- Gad godt have de stænger over mine skuldre.

Sådan skriver Johnny M i en de hundredevis af kommentarer, det nøgenfoto som svømmestjernen Jeanette Ottesen i samarbejde med fotograferne Nicolas Tobias Følsgaard & Jonas Lodahl, Fogt Management og illux.dk/AP har doneret til fattige danske børns jul, har fået på nationen!, på Ekstra Bladets og sin egen Facebook.

Yndlingsgave nr. 1
Og Carsten er ikke den eneste, der er glad for synet af en smilende og splitternøgen verdensmester med benene i vejret:

- Ny gaveidé til mig. Ville være yndlingsgave nr 1, skriver Carsten F videre på Facebook om fotografiet – som bliver signeret og derefter brændt på en plakatstor aluminiumsplade – der lige nu er på auktion. Og hvis Carstens juleønsket skal gå opfyldelse, så skal hans venner finde mere end 8000 kr.

Elsker mit job
Selv siger Jeanette, at det var sjovt at lave billedet:

- Elsker mit job, skrev hun således på sin Facebook, da hun for to uger siden afslørede for sine mere end 26000 følgere, at hun var gået i ’nude’-mode, og til nationen! siger hun, at ideen om at samle penge ind til fattige danske børns jul er god:

- Julen betyder ALT for mig.

- Og jeg kan slet ikke bære tanken om, at nogle familier ikke har råd og resurser til at fejre julen, det gør ondt helt inde i hjertet, siger Jeanette, der har fået 608 positive reaktioner på sin egen Facebook for nøgenbilledet.

Der er fem dage tilbage af auktionen. Her kan du byde på fotografiet brændt på 70x100 cm aluminium - og du kan følge de andre bud på Odendos side.

Og hvis du ikke lige har 8001 og en krone eller lyst til at se på en nøgen verdensmester, så kan du donere her:

Sådan støtter du Julehjælp

MOBILEPAY / SWIPP 51 81 11 12

SMS JULEGAVE TIL 1999 – så støtter du med 150 kr.
Beløbet plus alm. sms-takst opkræves automatisk på din næste mobilregning

INDSÆT PÅ KONTO – Mærk dit bidrag JULEGAVE
Reg.nr. 5301
Konto 0 333 666

STØT ONLINE – KLIK HER