Julehjælp: Nu skal der hentes tre mio.

Den store erhvervsdyst i julehælpsindsamlingen i dag går efter endnu bedre resultat end sidste år - med hjælp fra topsportsfolk

Adskillige erhvervsfolk og sportsfolk giver i dag et nap med i Dansk Folkehjælps og Ekstra Bladets julehjælpsindsamling til fattige enlige forsørgere. Det foregår som en stor dyst mellem to øst-vest paneler, et i København og et i Århus.

Sidste år samlede ét erhvervspanel to millioner kroner sammen på en time ved at ringe rundt fra Ekstra Bladets redaktion. Ambitionen er at nå op på tre millioner kroner i år.

En anden ændring i forhold til sidste år er, at panelerne også har deltagelse af en række topidrætsfolk: den tidligere landsholdsspiller i fodbold, Stig Tøfting og håndboldspillerne Kasper Hvidt, Lars Jørgensen, Torsten Lahn og Lars Krogh, alle KIF Kolding København.

Se også: Julehjælp: Tøfting samler ind

Samtidig gøres der en indsats i lokale indsamlingspaneler på Lolland Falster, i Ringsted, Odsherred, Frederikshavn, Hjørring, Herning og Kolding. Også det koldingensiske panel får sportslig islæt i skikkelse af håndboldspillerne Lasse Boesen og Kasper Irming, ligeledes fra KIF Kolding København.

Dysten og telefonindsamlingen foregår i dag mellem klokken 13 og 14.

1 af 2 Målmand Kasper Hvidt er en af de spillere fra KIF Kolding København, som i dag samler ind til julehjælpen. (Foto: Lars Poulsen).
2 af 2