Ku' godt: Splitternøgen svømmepige med benene i vejret

Hun har lige vundet VM-guld i butterfly - og nu har Jeanette Ottesen sagt ja til at støtte en god sag.

Jeanette som du kender hende - og Jeanette, som du måske gerne ville kende hende. Foto:  Nicolas Tobias Følsgaard & Jonas Lodahl i samarbejde med Fogt Management og illux.dk/AP
Jeanette som du kender hende - og Jeanette, som du måske gerne ville kende hende. Foto: Nicolas Tobias Følsgaard & Jonas Lodahl i samarbejde med Fogt Management og illux.dk/AP

- Ku godt.

Sådan skrev nationens! Hansemand Luchter i en af de kommentarer, der blev skrevet her på siden i lørdags, da Jeanette Ottesen svømmede en VM-guldmedalje hjem.


 
Foto: AP Svømning Ottesen sætter favorit til vægs og vinder VM-guld i Canada

Dejlig, dygtig og dansk
Og Hansemand var ikke den eneste, der glædede sig over, at den28-årige rutinerede svømmepige er i topform for tiden.

- Dejlig, dygtig og Dansk....vores Jeanette..., skrev nationens! Stoff og HURRHURR jublede sådan her:

- Undrer mig stadig over hvorfor det ikke var hende, der bar det danske flag ved OL.....

Jeanette Ottesen havde svært ved at forstå, hvordan det kunne lykkes hende at vinde VM-guld foran favoritten Kelsi Worrell. Foto: AP/Frank Gunn. Svømning Ottesen efter guldtriumfen: Jeg har været ligeglad

Overskuddet går til Julehjælp
Men nu går Jeanette efter mere guld - og denne gang er det ikke guld af den slags, der kan bæres om halsen, men den slags der kan gøre julen lidt rarere for fattige danske børn.

De næste seks dage kan du nemlig byde på et skønt foto - taget af fotograferne Nicolas Tobias Følsgaard & Jonas Lodahl i samarbejde med Fogt Management og illux.dk - som bliver signeret og derefter brændt på en aluminiumsplade på 70x100 cm - af en helt bar Jeanette, der smiler med benene i vejret.

Så skal der bydes: Fogt Management i samarbejde med Jeanette Ottesen, fotograferne Nicolas Tobias Følsgaard & Jonas Lodahl samt illux.dk.
Så skal der bydes: Fogt Management i samarbejde med Jeanette Ottesen, fotograferne Nicolas Tobias Følsgaard & Jonas Lodahl samt illux.dk.
 

100 procent af overskuddet går til de enlige forsørgere, der har søgt Julehjælp 2016 om hjælp, og spørgsmålet er nu om Hansemand Luchter - som skrev 'ku' godt' i lørdags - også kan finde ud af støtte den gode sag.

Her kan du byde på fotografiet brændt på 70x100 cm aluminium - og du kan følge de andre bud på Odendos side.

Du kan også - hvis du ikke er i humør til en nøgen guldvinder på væggen - støtte Julehjælp sådan her:

MOBILEPAY / SWIPP 51 81 11 12

SMS JULEGAVE TIL 1999 – så støtter du med 150 kr.
Beløbet plus alm. sms-takst opkræves automatisk på din næste mobilregning

INDSÆT PÅ KONTO – Mærk dit bidrag JULEGAVE
Reg.nr. 5301
Konto 0 333 666

STØT ONLINE – KLIK HER

 

1 af 3 Så skal der bydes: Fogt Management i samarbejde med Jeanette Ottesen, fotograferne Nicolas Tobias Følsgaard & Jonas Lodahl samt illux.dk.
2 af 3 
3 af 3 Jeanette som du kender hende - og Jeanette, som du måske gerne ville kende hende. Foto: Nicolas Tobias Følsgaard & Jonas Lodahl i samarbejde med Fogt Management og illux.dk/AP