Unge politikere deler penge ud til fattige børn

Med godt et døgn tilbage, ser det ud til at DSU kan kalde sig Danmarks mest gavmilde ungdomsparti.

Status mandag eftermiddag. Indsamlingen slutter tirsdag kl. 12.00 - hvilket parti tror du ender med at have hjulpet flest fattige børn?
Status mandag eftermiddag. Indsamlingen slutter tirsdag kl. 12.00 - hvilket parti tror du ender med at have hjulpet flest fattige børn?
Følg nationen!

- Tak for at I gjorde mig opmærksom på denne mulighed.

- Havde det ikke været for VUs opslag, havde jeg ikke kendt til projektet.

Sådan skriver Nina, der netop har doneret 500 kroner til den juleindsamling VU har oprettet for at støtte Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladets Julehjælp 2014.

Nu skal VU ha' bag-'jul'
VU tog i fredags i mod en udfordring fra DSU, der gik på indsamlings-banen med overskriften: Rød eller blå jul: DSU Udfordrer Venstres Ungdom - og også her tikker bidragene ind i en lind strøm.

- Selvfølgelig kan DSU give VU bag'jul'.

- Vi er jo mere interesseret i vore medmennesker, end nye boksershorts til partilederen, skriver erling, der har doneret 250 kr til fattige børns jul.

Plejer at vise bryster - nu viser hun julesind

Tænker på dem der ikke har muligheder
DSU har samlet lige over 10.000 kr ind - VU er lige i hælene med 9975 kr - og KU, som også gerne vil give de fattige danske børn en hånd, har netop passeret 2600 kr med deres indsamling 'Konservativ Ungdom kæmper for jul til alle'

- I en tid hvor vi bruger masser af penge på gaver og mad etc. til vores families jul, skal vi også huske dem, som ikke har samme muligheder.

- Så håber dette beløb kan hjælpe med til at andre også kan få en god jul. Godt initiativ. Hilsen en gammel KU'er, skriver Allan, der har doneret 100 kr.

Du kan se hvilket ungdomsparti, der har samlet mest ind ved at klikke her. I morgen kl. 12.00 slutter indsamlingen til dette års Julehjælp, men alle beløb der bliver indbetalt efter d. 16. december kl. 12.00  anvendes til næste års Julehjælp.

En Julehjælps pakke består af et gavekort på 500 kr til BR, et gavekort på 500 kr til Sportmaster og et gavekort på 500 kr til en dagligvarebutik.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+