Annonce:
Annonce:

Jysk bil ikke fin nok til Margrethe: Sendte limo til Skagen

Hun ville ikke selv køre de 1100 kilometer frem og tilbage til Skagen - og hun vil heller ikke køre seks kilometer i en almindelig bil på Skagen. Er det OK?

Annonce:
Følg nationen!

- Vor kære Dronning Margrethe er for alvor kommer i modvind hos blandt andet miljøorganisationen NOAH.

- For et par uger siden skulle hun åbne Skagen Museum og det kan nok være at hun tilsidesatte alt hvad der hed miljø og grøn omstilling.

6 km på literen - kører 1100 km
- Hun bestilte flyvevåbnets store EH-101 helikopter til transporten, mens hendes store 2.6 tons tunge Bentley Krone 121 (der kører små seks kilometer på en liter benzin ) tog turen tom tværs gennem Danmark: En strækning på 1.108 kilometer.

Dronningens museumsbesøg kostede 300.000 kr

Annonce:

Sådan indleder nationens! Christian A et læserbrev om den måde dronningen passer sit arbejde som dronning på. Det er ikke første gang at Margrethe bruger helikopter-modellen når hun besøger rigets nordlige egne, og Christian antyder, at hun skulle have lært af kritikkken fra 2012. Hans brev fortsætter derfor således:

 

Så kunne Daisy køre i 6 km i sin egen bil
- Chaufføren hentede Daisy på 'Klitgården' lidt udenfor Skagen og kørte hende de små tre kilometer til museet.

- Efter åbningen tilbage til helikopteren ,der transporterede hende hjem til Fredensborg, mens chaufføren i Krone 121 kørte tilbage uden kongelige passagerer. NOAH og Greenpeace er helt fremme i skoene og de mener at netop hun burde være et godt eksempel specielt når hun hvert år slutter sin nytårstale med: GUD BEVARE DANMARK!, men hvad mener du?

Er det OK at dronningen lader en tom bil køre 1100 kilometer - så hun selv kan køre med den i cirka 6 kilometer?

NOAHs trafikkonsulent Ivan Lund Pedersen siger til Her & Nu, at Margrethes transtvaner er helt ubegribelige:

Annonce:

- Det er jo helt ustyrligt og fuldstændig ubegribeligt, at Dronningen ikke optræder med bare en lille smule fornuft, men i stedet vælger en så ekstremt ressourceforbrugende løsning.

- Man kunne nok have fundet et standsmæssigt køretøj i Nordjylland, hun kunne blive hentet i, siger han til Her & Nu.

Annonce:
Annonce:
Annonce: