Jysk hundeejer lader lorten ligge: Hundeposer er absurde

Er det absurd, at fylde en pose med hundelort, sende den af sted med en dieselstinkende lastbil til et forbrændingsanlæg, hvorefter den går op i CO2-tung røg, når man lige så godt kunne have ladet lorten ligge, spørger en hundeejer, der selv svarer 'ja'.

En dansk hundeejer har regnet ud, at hun har brug1 15.000 lorteposer de seneste 17 år. - Det går jo ikke i de her klimaudfordrede tider, skriver hun. Arkivfoto
En dansk hundeejer har regnet ud, at hun har brug1 15.000 lorteposer de seneste 17 år. - Det går jo ikke i de her klimaudfordrede tider, skriver hun. Arkivfoto

- Vi har børnehave ude ved Mollerup Hundeskov.
- Der er ikke noget så festligt, som når ungerne har trådt sådan en lort i støvlerne og får den fordelt rundt på arealerne, hvor de kravler leger og pjatter.
- Eller hvis de træder en med hjem på vejen fra børnehaven.

En 'muggert' i bilmåtten
- Vi lærer dem jo at gå i siden af vejen, så de ikke bliver kørt ned.

- Så er det skønt med sådan en muggert i bilens tæpper eller i entreen derhjemme.
- Hestepæren kan man se, og kattens lort ligger hjemme i bakken hos ejeren.

- Kan du ikke tåle at rydde op efter hunden. Så stop med at have hund.

En hundelort forsvinder af sig selv
Sådan skriver Michael H i en kommentar på Stiften.dk til et indlæg fra en hundeejer, der har truffet en 'principbeslutning' om at droppe opsamling af hundelort:

- Det er ... helt igennem absurd at fylde en pose med lort, sende den af sted med en dieselstinkende lastbil til et forbrændingsanlæg, hvorefter den går op i CO2-tung røg, når man lige så godt kunne have ladet lorten ligge, hvor den ligger, og lade den forsvinde af sig selv i løbet af nogle dage.

- I disse regnvejrstider tager det såmænd ikke så lang tid, skriver hundejeren, der dog stadig vil samle de lorte, der bliver lagt 'midt i et gangareal eller foran andre folks postkasse', op.

- Godt brøl, skriver Kim i en anden kommentar, men hvad tænker du?

Arbejdsløs nægter: Saml jeres hundelort selv