Ka' ikke få armene ned: Nationalsocialister kalder march en dunder-succés

Nordiska Motståndsrörelsen kalder marchen i mandags i den svenske by Falun for en dundersuccés. 570 uniformerede nordboere deltog, og nationen! tror der kommer flere til næste march. Hvad tror du?

570 uniformerede nationalsocialister blev mødt af demonstranter, som ifølge Nordfronts kampredaktør brugte grimt sprog og var dårligt klædt. Foto: Nordfront.se
570 uniformerede nationalsocialister blev mødt af demonstranter, som ifølge Nordfronts kampredaktør brugte grimt sprog og var dårligt klædt. Foto: Nordfront.se

- Jeg fulgte marchen hele dagen.

- Jeres uniformer gør at i ser anstændige ud, i modsætning til moddemonstranerne, som ligner en samling hjemløse.

- Godt arrangeret. Tak for at I findes.

 

Sådan skriver Nordfront.se-debattøren Vikinglina i en af de mest populære af de 149 kommentarer, der er kommet til referatet af mandagens march i den midtsvenske by Falun: 'DUNDERSUCCÉ I FALUN! FLER DELTAGARE! 8000+ LYSSNADE!

Daniel Poohl, chefredaktør på tidningen Expo, siger til avisen Expressen, at hans medarbejdere har talt sig frem til at der var 570 deltagere i march. Det skal sammenlignes med, at der var 300-350 deltager, da den nationalsocialistiske bevægelse marcherede i byen Borlänge sidste år.

Frygteligt, men ikke så underligt
- Det viser at Nordiska Motståndsrörelsen er lykkedes med at mobilisere flere end sidste år, og det falder fint i tråd med at deres organisation vokser, siger Daniel Poohl, og Nordfronts kampredaktør Sebastian Elofsson glæder sig også i dag:

- Vi viste virkelig, at modstanden mod det folkefjendtlige systems splittelsespolitik vokser - og at Nordiska Motståndsrörelsen er Sveriges eneste rigtige arbejderparti.

- Op mod 600 nordboere marcherede i folkefællesskabets tegn.

- Vi har en lang vej at gå inden vi når vores mål, og det bliver ingen dans på roser.

 

Der bliver brug for mod
- Der bliver brug for mod, standhaftighed, ofre, men for enden venter sejren, skriver kampredaktøren, og af de 3687 nationen!-læsere, der har deltaget i debatten om marchen, er der et markant flertal, der forventer at opbakningen til nationalsocialisterne stiger:

- Skidt udvikling, men det er den vej det går når ingen andre tager problemerne alvorligt, vores og andres landes regeringer er selv skyld i dette, skriver nationens! Fru Jensen, og Jeanette T er enig - hun bruger bare lidt flere ord:

- Jeg tænker, at det er trist, at mange politikere ikke i tide har villet forholde sig til de negative konsekvenser, der også er ved indvandringen eller dele deraf.

- Konventionerne må aldrig kunne ødelægge et land og belaste de offentlige kasser så hårdt, som det er tilfældet.

Vi har skabt et system hvor menneskesmuglerne spinder guld
- Det er ganske enkelt ikke rimeligt. Det er det heller ikke, at borgerne ikke kan have tillid til asylsystemet, der har udviklet sig til en hel industri og hvor rigtig mange af dem, der får asyl, ikke er egentlige flygtninge, der har krav på asyl.

- Dem, der får afslag ender ofte med at blive alligevel, da deres hjemlande ikke vil modtage dem. Mange rejser på falske papirer og har indøvet konstruerede historier, og vi har skabt et system, som menneskesmuglere spinder guld på ved at tage sig dyrt betalt for at sætte migranter på synkefærdige joller, der løber tør for brændstof, så snart de er inde i internationalt forvand.

- Nogen må lade livet og andre venter på at blive samlet op af NGO'er eller skibe, der patruljerer i området.

Ikke underligt at nogen føler vrede
- Hvor mange svenskere forulempes mon årligt at utilpassede migranter?

- Ikke underligt, hvis nogen føler vrede og at de bliver fremmedgjort i eget samfund af mennesker, der i høj grad kommer og kræver tolerance, men ikke selv udviser samme. Jeg ville nok forvente taknemmelighed og at man gjorde det, der skulle til for at tilpasse sig frem for at stille krav.

- Det er også trist, hvis tilslutningen til nynazisterne øges, men reelt er demokratiet jo sat ud af kraft med konventionerne.

- Befolkningerne er ikke blevet spurgt, om de ønsker en sådan indvandring, selvom prisen er høj. Flygtningestrømmen vil kun tage til med den befolkningstilvækst, der ofte er i flygtningenes hjemlande, men politikerne ved magten gør ikke ret meget for at forsvare deres lande mod invasionen.

Sådan er det i Sverige og også i Danmark
- Hidtil har den eneste måde at protestere på desværre været at gå ud på højrefløjen og det er det vel fortsat, da ingen af de andre partier får gjort noget effektivt ved problemet, selvom alle kan se, at det vil vokse.

- Sådan er det i Sverige og også i Danmark, hvor man nok taler om problemerne, men kun laver symbollovgivning, der ikke løser det egentlige problem, skriver Jeanette T, men hvad tænker du?

Hvorfor er der 570 nationalsocialister, der marcherede i Falun i mandags?

 

Hvor mange tror du deltager i Nordiska Motståndsrörelsens march på lørdag i Gøteborg?

Tror du det bliver voldsomt og voldeligt i Gøteborg lørdag?

Se resultat

Hvor mange tror du deltager i Nordiska Motståndsrörelsens march på lørdag i Gøteborg?

Tror du det bliver voldsomt og voldeligt i Gøteborg lørdag?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
1 af 2 
2 af 2 570 uniformerede nationalsocialister blev mødt af demonstranter, som ifølge Nordfronts kampredaktør brugte grimt sprog og var dårligt klædt. Foto: Nordfront.se
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i nationen!
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen