Kæmpe støtte til kamp mod ministerpension: Nu går Freddy efter MF-løn på 740.000

Lønnen/vederlaget for medlemskab af Folketinget kan ikke overstige, den løn der udbetales til en gennemsnitlig offentlig ansat, skriver Freddy, der allerede har fået 63.000 støtter til sin kamp mod ministerpensioner

- Det foreslås at udbetaling af løn/vederlag for medlemskab af Folketinget ikke kan overstige, den løn der udbetales til en gennemsnitlig offentlig ansat, samt at der maksimalt kan udbetales et ekstra vederlag svarende til 10.000 kroner om måneden for at være minister.

- Lønudviklingen for folketingsmedlemmer må aldrig overstige lønudviklingen i de offentlige overenskomster.

I dag får en MF'er næsten 740.000
Sådan lyder et borgerforslag fra Freddy, der på ganske få dage op til påsken opnåede både at få støtte til sit forslag om afskaffelse af den særlige ministerpension OG få skæld ud af Søren Pind, for at spilde de folkevalgtes tid:

Se også: Freddy fik en ide: Nu synes 10.255 også at ministerpensionen skal afskaffes

Se også: Frederiks idé stormer frem: Søren Pind væmmes

For Freddy mener, at de fine vilkår de folkevalgte giver sig selv er ødelæggende for demokratiet. Og derfor synes han at de 179 medlemmer af Folketinget, skal honoreres som gennemsnittet i den offentlige sektor. I dag får en MF'er en årsløn, der svarer til lige under 740.000 kr (ifølge Enhedslisten.dk), og den gennemsnitlige offentlige ansatte får 482.000 kr ifølge Danmarks Statistik.

Folketingets medlemmer kan genvinde respekten
- For at folketingets medlemmer kan genvinde respekten blandt landets borgere fremsættes borgerforslaget til aflønning af folketingets medlemmer.

- Det er vigtigt at der i befolkningen er tillid til landets lovgivende magt, samt at politikerne er idealister der går op i landets ve og vel og ikke blot ser det som et arbejde, skriver Freddy i borgerforslaget, det pt har fået 952 støtter fra danskere med nemID, men hvad tænker du?

1 af 2 
2 af 2 
231 kommentarer
Vis kommentarer