Annonce:
Annonce:

Kæmpebryster fra USA(F-skåle): Derfor skal Lars på gaden på torsdag

Lars M fra foreningen Biodynamisk Forbrugersammenslutning har flere grunde til at være imod de handelsaftaler EU gerne vil indgå med Canada og USA. En af dem er absurde kæmpebryster

Annonce:
Følg nationen!

- USA’s hvide kvinders brystmål er absurd 2½ gange større end danske kvinders.

- Det skyldes ikke arveanlæg, da vi har samme afstamning.

- Det formodes at skyldes GMO, sprøjtegifte, væksthormoner i kød m.m.

 

F-skål i USA - C-skål i Danmark i dag
Sådan skriver Lars M fra foreningen Biodynamisk Forbrugersammenslutning i en annonce mod EUs planlagte handelsaftaler med Canada og USA (Ceta og TTIP) han havde i MX i mandags - og som gerne vil have at gerne vil have, at hele Danmark ser.

Annonce:


Lars er ikke glad for kemikalier, GMO og hormonkød

Syge og svagelige
De amerikanske kæmpebryster - som han har læst om i undersøgelse bragt i The Journal of Female Health Sciences - sprænger nemlig den europæiske målestok A til F - med at have en gennemsnitlig bryststørrelse på mere end F. Således har kvinder i USA gennemsnitlige bryst volumen på hele 1.668 ML, mens danske bryster er 574 ML i snit. Men Lars er ikke kun bange for bryster:

- Nej, det er bare ét eksempel.

- Jeg synes, vi bliver mere og mere syge og svagelige. Mange lider af allergi og cancer, og nu vil man 'harmonisere' alle forhold mellem EU og Canada/USA, og arbejde for at tillade 70 af deres sprøjtegifte, som er forbudt i EU.

- Vi kommer sikkert til at indføre deres vacciner, og godkende over 1000 kemikalier, som vi har forbudt. Også er der homonkød og GMO(gen-splejset) mad osv, siger Lars til nationen!.

Du kan læse hele annoncetexten nedenfor - og så kan du skrive, hvad du mener om EUs handelsaftaler - og komme med et bud på, hvorfor 250000 tusinde tyskere demonstrerede mod Ceta og TTIP i septemper.

 

Kommer du til demo på torsdag d. 27 oktober kl. 16.00 på Rådhuspladsen i København (Videre foran Christiansborg ca. 17.30 – 18.45)?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: