Annonce:
Annonce:

Kæmpeløgn: Udlændingestyrelsen tror John og Nina er gift pro-forma

Vi er gift i kirken, og der er ikke nogen, der skal kalde mit bryllup for en løgn, lyder det fra John, der gerne vil have gode til råd til sin kamp for kærlighed.

Nina er 32, John er 65, og det synes de danske myndigheder er et tegn på, at ægteskabet er pro-forma. Men John og Nina kæmper videre for deres liv i Danmark. Privatfoto
Nina er 32, John er 65, og det synes de danske myndigheder er et tegn på, at ægteskabet er pro-forma. Men John og Nina kæmper videre for deres liv i Danmark. Privatfoto
Annonce:
Følg nationen!

- De siger jo at jeg er gammel og hun er ung,. og ja, jeg har en kone på 32 år, og jeg er 65 år, men de skal da ikke blande sig i, hvem jeg gifter mig med.

- De siger, at det er proforma, men det er en kæmpeløgn. Det er ægte kærlighed.


Det her brev har John netop modtaget fra sin advokat.

Har altid været lovlydig og betalt min skat
Sådan lyder det fra John G , der er så desperat og vred, at han nu beder nationen! om hjælp. For John og konen har netop fået at vide fra deres advokat, at ansøgningen om familiesammenføring er endelig afgjort - og afvist. Og derfor vil han gerne, om der er andre, der har været i samme situation, der evt har et godt råd til hvad han og Nina kan gøre for at få lov til at bo i Danmark. hans brev fortsætter nemlig således:

Annonce:

- Nu har jeg gennem et helt liv været en lovlydig borger, betalt min skat og moms af mine virksomheder, og så har jeg så fundet mig en Philippinsk kone, som jeg vil dele resten af livet med.

Passede min mor så hun ikke lå samfundet til last
- Jeg har altid gjort mine pligter uden vrøvl, jeg har aldrig lagt samfundet til last, jeg har passet min mor til det sidste, så hun heller ikke har lagt samfundet til last, selv om hun skulle have været på pleje hjem for mange år siden pga. sygdom, og nu var det så planen - efter min mors bortgang - at jeg skulle til at tænke på mig selv.

- Jeg møder Nina i 2013 på Facebook og har besøgt hende to gange på Philippinerne og efterfølgende har hun så besøgt mig i Danmark, hvor vi bliv gift.

- Efter vores bryllup i Lyngs Kirke har jeg så søgt familiesammenføring med der til kommende omkostninger.

Nina har fået masser af venner
- Nu har hun så opholdt sig i Danmark i 20 måneder, og hun klarer sig fint og er faldet godt til med masser af venner, men så kommer afslaget, hun skal hjem.

Annonce:

- Jeg har jo ikke spurgt om penge, kun om at få lov til at leve med min kone.

- Og derfor er det jeg spørger: 'kan man ikke selv bestemme hvem man er gift med?', slutter John, der gerne vil høre, hvad du ville gøre i hans i situation.

Er det fair at staten bestemmer, hvem John kan bo med her i landet?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: