Kaldte bestyreren uduelig: Nu må John ikke vise sig i Brugsen

John har fået besked på ikke at vise sig i Dagli' Brugsen i Vipperød. Nu skal han til Holbæk for at handle og hente medicin og pakker

- Det eneste, jeg kan have gjort forkert er, at have sagt om ham brugsbestyreren, at han ikke er noget værd som brugsmand og at han er uduelig og at han skulle javes ad helvede til.

- 3 gange har jeg været ude for, at jeg ikke kunne få min medicin, og der har også været problemer med at købe Sunkist.

- Jeg mener ikke at han kan bortvise mig på det grundlag.

Man må da godt tale grimt om folk
Sådan skriver John fra Vipperød til nationen! om det røde kort han har fået i den lokale 'Dagli' Brugsen'. John erkender, at han har talt grimt om bestyreren til både de ansatte og andre folk i byen, men når der nu er ytringsfrihed, synes han det er for strengt, at han nu har fået forbud mod at komem i butikken. hans brev fortsætter således:

Pakker, medicin - og Lotto
 - Brugsen har jo håndkøb at medicin.

- Og alle pakker fra posten har de også + lotto.

- Så det er et problem, at jeg nu skal hele vejen til Holbæk. Og det er sikker heller ikke godt for Brugsens underskud, skriver John, der har haft fat i sin advokat, og kontaktet COOPs hovedkvarter, der henviser til bestyrelsen i Vipperød, der bakker om bestyreren:

Du må så bare handle i Holbæk
- Det er en enig bestyrelse, der har ansat lederen, og ham der bestemmer i butikken. Der må jo være en årsag til at du er bortvist, men den kender du jo selv.

- så ud fra dine breve er det ikke en misforståelse, du må jo så bare handle i Holbæk fremover, skriver Solveig fra bestyrelsen til John.

Men hvad synes du? Er det OK at udelukke en kunde fra byens eneste supermarked? Og synes du John skal have en chance til?

nationen! har talt med bestyrenen, der ikke vil kommentere sagen, men bekræfter, at John ikke må komme i butikken.

277 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere