Kan snart købe to pølsevogne: Glad for at støtte dig, Bonnie

En indsamling på nettet har indtil videre genereret et betragteligt beløb til den prostituerede Bonnie, der søndag rullede over skærmen på DR

Den 40-årige prostituerede Bonnie stod søndag aften frem på DR1 med sin historie. Nu vil hundredevis af danskere hjælpe hende med at få et nyt liv. (Foto: Hansen & Pedersen Film & Fjernsyn ApS/dba.dk)
Den 40-årige prostituerede Bonnie stod søndag aften frem på DR1 med sin historie. Nu vil hundredevis af danskere hjælpe hende med at få et nyt liv. (Foto: Hansen & Pedersen Film & Fjernsyn ApS/dba.dk)

I bedste sendetid rullede dokumentaren om den prosituerede Bonnie Cleo Andersen ud på skærmen på DR1 søndag aften, hvor den 40-årige mor åbent fortalte om sit hårde liv. Kort før udsendelse 'Bonnie og de tusinde mænd' rullede over skærmen var Bonnie blevet ramt af endnu et hårdt slag.

Fredag aften var hendes kæreste nemlig ifølge hende selv en af de to mænd, der blev skudt og siden brændt i en bil på en vej i Sorø.

Dobbeltdrab i Sorø: Bonnie var kæreste med en af de to skuddræbte

Så dokumentaren og ville give hende en chance
Bonnies åbne fortælling om sit liv og siden den store sorg, hun blev ramt af, har fået mange danskere til tasterne for at vise deres støtte til kvinden. Men flere hundrede danskere er også er gået til tegnebogen for at støtte op om den hårdt prøvede kvinde.

Bonnie og de tusinde mænd

Således har de valgt at støtte en indsamling, som er oprettet af den 43-årige journaliststuderende Søren Henriksen. Formålet med indsamlingen er at samle ind til en pølsevogn, som Bonnie drømmer om.

- Jeg så dokumentaren, og så syntes jeg, at jeg kunne se et menneske, som ville noget andet, og som stod i en situation, som hun ikke havde nogen chance for at komme ud af.

Og så tænkte jeg på drømmen om pølsevognen
- Og så tænkte jeg, at det kunne være, man kunne gøre noget for at få hendes drøm om en pølsevogn opfyldt, siger han til Ekstra Bladet.

Ingen krav om pølsevogn
Han vil dog ikke stille noget krav om, at pengene bliver brugt på en pølsevogn, hvis ikke Bonnie ønsker det.

- Det er en hjælp til Bonnie. Håbet er selvfølgelig, at hun kan få en pølsevogn og et andet liv, men hvad der rent faktisk sker, ved jeg ikke.

- Men at sætte krav til en gave virker absurd, for når man først giver noget væk, er det givet væk, og så skal man ikke bestemme over det, siger han.

Målet for indsamlingen var i første omgang 10.000 kroner, men det er siden af flere omgange blevet hævet, så målet tirsdag aften var 50.000 kroner. Et mål som forlængst er passeret, da der onsdag eftermiddag kl. 1600 var tikket mere end 100.000 kr- ind.

 

- Der må jo være mange, der gerne vil hjælpe Bonnie, og det er jo bare fantastisk. Og det er jo ikke op til mig at sige, at folk ikke må støtte, fordi der er et mål, der er nået, siger Søren Henriksen.

Så glad for at kunne støtte
Han understreger, at han ikke ved, om Bonnie vil tage imod pengene fra indsamlingen, og derfor vil pengene i stedet gå til Svanegrupperne, der støtter kvinder, der enten har forladt eller ønsker at forlade prostitution.

En af dem der har doneret penge til Bonnies pølsevognsdrøm er Jeanne Fairy-Tornager:

- Hvor blev jeg glad for at få mulighed for at støtte Bonnie.

- Jeg så (som så mange andre) programmet og det gjorde så ufatteligt stort indtryk på mig, dels som mennneske, men også fordi jeg selv er psykoterapeut og sagtens kunne se alle de kampe hun kæmper i flere perspektiver.

- Hun er virkelig en gæv pige! og fortjener virkelig en ny start på tilværelsen.

Glæder mig til at guffe lækre bøfsandwich
- En pølsevogn er helt rigtig, for der er faktisk rigtig god økonomi i sådan en - så afsted med dig Bonnie, så vi alle kan guffe de lækre pølser og bøfsandwich i os!

Selv skriver Bonnie, at hun glæder sig til at servere kærlighedens pølser i 'vores alles pølsevogn', og at hun er meget rørt over opbakningen:

- Jeg vil gerne takke alle, for alle de søde og dejlige beskeder. Mine drenge er jer alle dybt taknemmelige over, hvad I alle vil gøre for os.

- Jeg har aldrig fået noget fra nogle, og føler for første gang i mit liv, at det er med kærlighed.

- I er så venlige.

Bonnie afslører sin vægt og græder over pølsevognspenge: Tak

Man kan få en pølsevogn til 20.000 og flere til cirka 100.000 og enkelt koster 225000 på dba.dk. Hvad synes du Bonnie skal købe?