Kjeld og de 3249 bolleveninder: Nu er det slut

Flere danske sider, der byder på frække og dating-parate damer, er på vej til at lukke. En af de frække damer viser sig nemlig at være mand, der gør det for pengenes skyld.

Danske Kjeld fik massevis af tilbud fra villige kvinder via matchklub,dk, så længe han betalte. Men han mødte dem aldrig i virkeligheden. Arkivfoto
Danske Kjeld fik massevis af tilbud fra villige kvinder via matchklub,dk, så længe han betalte. Men han mødte dem aldrig i virkeligheden. Arkivfoto

- Det er med beklagelse, vi må meddele, at vores arbejdsgiver, som ejer de chatsider, du har arbejdet på, har besluttet sig for at trække sit produkt tilbage fra det danske marked.

- Dette vil sige, at der inden for kort tid ikke længere vil være beskeder at besvare, og at platformen vil blive lukket.

Danske sider har tråde til Holland
Sådan lød den mail fra DKworkfromhome, der ifølge Kontant/ dr.dk tikkede ind hos en række danskere i sidste uge.

Modtagerne har ifølge Danmarks Radio hidtil arbejdet som såkaldte 'chatoperatører' på frække sider som matchklub.dk, flirtclub.dk og flirtmatch.dk - sider du kan måske kan huske fra historien om Kjeld, der brugte tusindvis af kroner på matchklub.dk - men nu har de hollandske myndigheder ifølge Kontant/dr.dk grebet ind:

Kjeld syntes Matchklub begyndte meget lovende, men nu er han træt af at damerne kun vil have hans penge. Arkivfoto nationen Da bolleveninde nr. 3249 tilbød ham blid sex blev Kjeld mistænksom

Lukker efter negativ presseomtale
Det har nemlig vist sig, at de danske sider har tråde til Holland og efter en række razziaer, hvor den hollandske forbrugerstyrelse blandt andet har konfiskeret flere computere, har firmaerne udsendt en fælles pressemeddelelse, hvor de skriver, at de pr. 1. maj lukker de falske datingsider grundet negativ presseomtale.

Ingen lækre russiske singler nær mig?
Og lukningerne overrasker ikke DRs facebook-venner særligt meget:

-  Så du siger, at der faktisk ikke er nogle lækre russiske singler nær mig? , skriver Astrid M i sin kommentar, og Louise L mener også, at brugerne - der som Kjeld har betalt penge for at skrive med det, de troede var frække og dating-parate piger - burde have anet uråd:

- Hvorfor er der ikke en klokke der ringer, når man skal betale for at chatte/skrive beskeder?
- En ting er abonnement på en datingtjeneste, men ad hoc betaling?
- Gu' skal de sider da lukkes og bagmænd retsforfølges for bedrageri osv.

Man må godt bruge indersiden
- Men man må altså også godt bruge indersiden af hovedet når man dater eller netdater, skriver Louise L.

Du kan se programmet 'Kontant special: Det store datingbedrag II' i aften 20.45 på DR1, hvor vært Jakob Illeborg møder nogle af de mænd, der udgiver sig for at være kvinder på de falske datingsider.

En af dem - som ønsker at være anonym - siger bl.a. til Kontant/dr.dk, at dating-ofrene må være dumme:

- Mange af dem håber på at finde kærligheden, men inderst inde er det jo bare mig, der sidder og tjener penge, siger operatøren, men hvad sioger du?

Har du prøvet at chatte med en dejlig kvinde på nettet? Og betalt for det?

 

1 af 2 
2 af 2 Danske Kjeld fik massevis af tilbud fra villige kvinder via matchklub,dk, så længe han betalte. Men han mødte dem aldrig i virkeligheden. Arkivfoto
51 kommentarer
Vis kommentarer