Annonce:
Annonce:

Klagede over indvandrere der råber ’racistluder’: Så fik han brev

Torsdag formiddag publicerede nationen! et debatindlæg om visse indvandreres overdrevne brug af ordet ’racist’. Torsdag eftermiddag fandt skribenten en truende seddel i postkassen.

Christian skrev om en gruppe indvandrere, der råbte racistluder efter en pige på Burger King. Og så fik han et trusselsbrev.
Christian skrev om en gruppe indvandrere, der råbte racistluder efter en pige på Burger King. Og så fik han et trusselsbrev.
Annonce:
Følg nationen!

- Jeg håber politikkerne i DK følger med og forstår, at der er et problem.

- Det har intet at gøre med at folk hader udlændinge eller er racistiske !

Folk er trætte af situationen
- Det handler om, at folk er trætte af situationen!

- Danmark er ikke et land, der hader alt og alle. Det sgu dygtige og positive mennesker, men jeg forstår godt folk har fået nok!

Annonce:

Sådan skriver Christian P i et debatindlæg om den debat hans tidligere debatindlæg har skabt – og om den hilsen, der lå til ham, da han kom hjem fra uddannelsen torsdag termiddag.
 
Jeg burde skifte mening: Er så træt af indvandrere og 'racistkortet'

Christian - som er adopteret fra Rumænien, og selv ligner en indvandrer – har ofte fået kritik for sine holdninger, men den massive brug af ordet ’racist’ er nu blevet for meget for ham, og derfor gik han til tasterne, og at dømme efter de 600 kommentarer det har affødt, har han en pointe. Hans nye debatindlæg fortsætter derfor således:

- Mit indlæg skabte meget hurtigt en del debat, men har desværre også medført min første trussel eller som jeg kalder det "et fan brev’.

- Tak mine fans derude :) Tak fordi i netop, beviser at Danmark er et land hvor man kan ytre sig. (eller ikke... Jeg  troede DK var et frit land hvor man kunne ytre sig uden man skulle trues...)

Herning-pige: Forfærdeligt man skal kigge sig over skulderen

Ros til kvinde der bad om madro
- Samtidig vil jeg gerne rose den modige kvinde, Ajaja H., der bad om madro, da en gruppe unge indvandrere larmede og chikanerede hende, hendes familie og andre kunder i McDonalds i Århus.

- Det ku’ virkeligt have gået galt for hende og hendes familie.(Men de var heldige).

 - Jeg har også selv oplevet indvandrere rasere fastfoodkæder i Jylland, så jeg kender til det 100% ! Det er også flere end Ajaja og mig, der kender til det. Det ved jeg.

Annonce:

Indvandrer-drenge tyranniserer: McDonald's må lave selvstændig familie-afdeling

- Det har intet med at sætte indvandrere i dårligt lys, og folk vågner ikke bare op og siger til sig selv ’Fuck jeg hader islam og generelt indvandrere.’

Asiatiske tilflyttere laver ikke problemer
- Det gør folk ikke, men irritation og had bliver skabt fordi der er en grund til det.

- Der findes f.eks. også mange asiatiske flygtninge og tilflyttere, og de laver ikke problemer som indvandrere fra Mellemøsten. Hvis de gjorde det, havde det været omvendt, så var det asiaterne der var de upopulære.

- Der er jo nok en grund til at de fleste nationalistiske partier er blevet de største magt grupper når det gælder politik i hele verden.

- I stedet for folk går ud og laver borger krig, så stemmer de på de partier de mener der kan ændre situationen.

Muslimske Ehab vil have debat: Ordet 'racist' bliver ofte fejlfortolket

Annonce:

Lad os være enige om at vi er uenige
- Det bedste ville nok være at tænke sig om, når man møder, debatterer og taler med andre folk og siger til sig selv, at det er okay at han eller hun har den holdning. - Som man siger i USA 'Agree to disagree', skriver Christian, og på Ekstra Bladets Facebook giver Boguslaw A., Christian ret:

- Jeg syntes helt klart, at du har en meget god pointe der Christian og jeg syntes at det er godt, at der også er gode mensker imellem som dig.

Yassin: Hr Jensen er også god til generalisere
- Og ud over det så har jeg aldrig hørt om en udlæning, der har fået en dom for at være racist for min opfattles er, at mange udlæning er de værste racister.

En af dem, der synes Christian overdriver er Yassin A, der skriver at tonen i debatten er blevet for hård:

l- Generaliseringen er blevet for stor, især overfor folk med et andet efternavn end Jensen. Den realitet må vi også bare se i øjnene.

- Mange nævner, at folk med indvandrerbaggrund trækker racistkortet frem, ligeså snart man er uenig.

- Jeg kan vende den og sige, at hvis en person med indvandrerbaggrund er uenig med en dansker, bliver hr. Jensen trådt over tæerne, og starter deraf en generalisering af alle indvandrere i Danmark.

Annonce:

- Det har jeg da selv tit oplevet. Og igen - det er en realitet vi desværre bare må se i øjnene, i stedet for at blive ved med at forsvare det gang på gang, men holde sammen og stå stærkere som et vi, skriver Yassin.

Er du blevet kaldt racist - eller har du brugt ordet racist? Og hvorfor?

Den pt mest populære kommentar om brugen af ordet 'racist' på Ekstra Bladets Facebook, er skrevet af Thomas A. Den har fået 531 likes og lyder således - :

- Ordet er efterhånden helt uden betydning ligesom 'Breaking News'.

- Racistkortet bliver jo trukket så snart man er uenig med en muslim, om så det er over kogetiden på et æg!

Hvis du synes Thomas skal have flere likes, så er opslaget her:

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

Annonce:
Annonce: