Klam toiletbørste satte Jacob i gang: Nu får han og konen en pris i USA

Desigeren Jacob Rode stod med hovedet i toilettet og rodede med en gammeldags tolietbørste, da han tænkte 'det må ku' gøres bedre'. Nu har fået en pris for en ny version af en toiletbørste - uden børste.

Mafalda og Jacob på scenen (nr 2 og 3 fra venstre)i Chicago for at få en pris i kategorien 'Bad og personlig pleje'.
Mafalda og Jacob på scenen (nr 2 og 3 fra venstre)i Chicago for at få en pris i kategorien 'Bad og personlig pleje'.

- Tillykke.

Sådan skriver Torben K i en af de tre kommentarer, der foreløbig er skrevet på firmaet Rodebaths Facebook-profil om den hædrende omtale Jacob og konen Mafalda modtog i lørdags på den internationale messe Home + Housewares Show i Chicago for deres toilet-renser af silicone.

Uhygiejnisk men uundværlig
- Der var 5 vindere  i kategorien 'Bad og personlig pleje'.

- Førstepladsen gik til Joseph Joseph, og vi øvrige fik alle samme pris, lyder det fra Jacob, der stadig er i Chicago, og i en pressemeddelelse fra firmaet, kan man læse, at det var en omgang rengøring med en gammeldags toiletbørste, der fik Jacob til at tænke på. hvordan en god toiletbørste kunne se ud:

Gør rent hvor andre må opgive
- Hvor grim, kedelig og ineffektiv har en toiletbørste egentlig lov til at være?

- På den ene side uhygiejnisk og udelikat. På den anden side helt uundværlig, skriver Jacob, der altså nu har juryen i Chicagos ord for, at han og konens bud på en toiletrenser fortjener ros:

- Den er ikke bare smuk og effektiv, den er også ultra-hygiejnisk.

- Selve hovedet er fremstillet af silikone, som er stærkt, blødt og meget fleksibelt, og det er designet på en måde, at det også gør rent der, hvor den klassiske, stive plastic-wc-børste må opgive, skriver Jacob, men hvad tænker du?

Hvor ofte bruger du toiletbørste - og synes du det er klamt?