Knud blev snydt: Købte livslangt internet-abonnement for 61.000

Først købte Knud en tablet for 3000 kr - og så fik han et tilbud, han ikke kunne sige nej til, men som han nu fortryder. Er du også blevet snydt på ferien?

Nogle turister lader sig lokke til at gøre gode handler - men nogen gange bliver de snydt. (Arkivfoto)
Nogle turister lader sig lokke til at gøre gode handler - men nogen gange bliver de snydt. (Arkivfoto)

- Vi er blevet snydt og røvrendt. Det er simpelthen bare for dumt.

Sådan siger Knud J til Jyllandsposten om det gigantiske fupnummer han og konen netop er blevet udsat for på en ferie på Tenerife.

Mirakelmaskinen der kunne alt
Først faldt de for en tablet, der kostede cirka 3000 kr - og da de senere blev tilbudt en mirakel-harddisk, der kunne give dem massevis af gode film, verdensomspændende satellit-TV og ikke mindst internetadgang på et livslangt abonnement for cirka 61.000 kroner, slog de også til.

Butikkens bogholderi var dog lukket, så de kunne ikke få papirer og kvittering, men de lod sælgeren reservere beløbet på betalingskortet, og regnede så med at resten ville blive sendt med posten. Men det gjorde de ikke, og nu har Knud opgivet at få sine penge retur:

Relativt udbredt nummer
- Denne form for svindel er et relativt udbredt nummer. Vi besøgte vores søsterkontor i England i sidste uge, og her har man tilsvarende sager, siger Lars Arent, der er leder af Forbruger Europa i Danmark til avisen, men hvad siger du?

Hvad er det vildeste fupnummer du har været udsat for som turist?

108 kommentarer
Vis kommentarer