Kørte 35 meter mod ensretning: Med sådan en bil har du også råd til en bøde

Lastbiler og varebiler tilstopper al trafik ved Nørreport Station og jeg tillod mig (som mange andre) at køre mod ensretningen for ikke at skulle vente evigheder, skriver Mogens, der synes, at bøden på 2500 for den forseelse var lige grov nok

- En lørdag formiddag kl 9 var det svært at komme ud af indre by, gennem den parkerede 'trafik' i den ensrettede gågade, Nørre Voldgade ved Nørreport Station.

- Flere billister bakkede derfor tilbage mod ensretningen eller vendte og kørte mod ensretningen.

Der er mange der kører mod ensretningen
- Det sker faktisk 100-vis af gange dagligt.

- Terrorsikringen og den nye trafikorganisering har nemlig gjort at lastbiler og varebiler tilstopper al trafik ved Nørre Voldgade ved Nørreport Station

- Jeg tillod mig også at køre 25 m mod ensretningen for ikke at skulle vente evigheder.

 

Sådan indleder Mogens L, beboer i indre by København, en mail til nationen! om den i hans øjne meget unfair behandling han har fået af ordensmagten. For bedst som Mogens bakkede sin dejlige Mercedes sportsvogn de cirka 35 meter mod Nørregade, fremfor af køre de 350 meter ad Fiolstræde og Nørre Voldgade så blev han opdaget. Hans brev fortsætter derfor således: 

- Politiet havde lagt sig på lur i Nørregade og 'bongede' den ene billist efter den anden.

2500 kr for at køre 35 meter mod ensretningen
- Særlig lykkelig var ordensmagten, da de fik mig i garnet med min Mercedes sportsvogn: som de lakonisk sagde: Med sådan en bil, har du også råd til en bøde!, skriver Mogens, der gerne vil høre, om du synes at den slags forseelser skal koste 2000 kr - plus 500 til offerfonden.

Mogens bakkede fra Nørreport Bodega og ud til Nørreagde, fremfor at køre ligeud, dreje til venstre af Fiolstræde og til højre ad Nørre Voldgade for at komme til Gothersgade.