Kom bare: Grænsekontrol gælder slet ikke for asylansøgere

Mere end 12500 læsere har deltaget i debatten om Lars Løkkes grænsekontrol - og de fleste tror ikke, den vil virke.

Se her, hvordan grænsekontrollen foregik

- Gør nu i det mindste som svenskerne har gjort, indfør transportøransvar og lad kontrollen foregå på tysk grund, og mener DB og DSB ikke de kan klare dette, må de i stedet tranportere passagerer i busser fra Flensburg og til Padborg, hvor folk så kan køre videre med toget fra.

Vi skal være ligeglade med Merkel
- Hvad Frau Merkel siger, skal vi ikke tænke på, hun har jo selv inviteret hundrede tusinder af flygtninge til Tyskland, hvilket naturligvis er hendes ret, bare hun holder dem i hendes eget land.

Sådan skriver nationens! i en af de cirka 1200 kommentarer, der er skrevet om den grænsekontrol regeringen vil indføre for folk, der kommer rejsende fra Tyskland. Og Pilotti - som har fået 22 likes for sin kommentar - er langtfra den eneste, der synes at de bebudede 'stikprøver' er meget langt fra den straksopbremsning, Lars Løkke lancerede, da han førte valgkamp i juni måned.

Man kan stadig søge asyl i Danmark
- Det er IKKE nok med den form for grænsekontrol, som de har introduceret nu.

- For man kan stadig søge asyl i DK, også selvom man ikke har ID !.....

- Transportøransvar er heller ikke inkluderet. Der skal AFVISES ved grænsen i henhold til Dublin, og der skal gøres op med FN konventionerne, skriver Peter RC på Ekstra Bladets Facebookside og i en pressemeddelelese fra politiet kan man da også konstatere, at grænsekontrollen ikke kommer til at gælde for folk, der søger asyl:

Personer som ikke søger asyl vil blive nægtet indrejse
'Personer, som kontrolleres på grænsen, og ikke kan opholde sig lovligt i Danmark, eller som ikke ønsker at søge asyl, vil blive nægtet indrejse', hedder det i pressemeddelelsen, og af de 12.770 læsere, der foreløbig har svaret på spørgsmålet 'Vil grænsekontrollen virke efter hensigten?' svarer 70 procent nej:

- Det her har ikke den store betydning, og er i princippet igen blot symbolpolitik, skriver Peter RC og foreslår en rulle pigtråd på 68 kilometer:

Løkke giver en gratis omgang
- Det er vist det man kalder en gratis omgang fra Lars Løkke. Et slag i luften er hvad det er.

- Typisk Dansk vattethed. De griner ad os.

- Luk nu den grænse effektivt med pigtråd/natohegn og hele baduljen.

- Det andet der er en fornærmelse mod befolkningens intelligens, skriver Aquinas, men hvad mener du?

Hvad skal Danmark gøre, hvis der står en person på den tyske side af grænsen og beder om asyl i Danmark?

 

 

1 af 2 
2 af 2 
348 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere