Kom og se 12-årige drikke alkohol og sniffe lightergas

For en uge siden efterlyste Natteravnene i Struer forældre til at holde øje med de børn, der bruger skateparken 'Hullet' til at hænge ud og indtage alt muligt. Og mange har meldt sig

Skal forældre, frivillige Natteravne eller kommunale vagter holde øje med unge på skaterparken i Struer?: Arkivfoto: Cecilia Smetana
Skal forældre, frivillige Natteravne eller kommunale vagter holde øje med unge på skaterparken i Struer?: Arkivfoto: Cecilia Smetana

- Det er unge helt ned til 12 år, der eksperimenter med 'sjove' ting 

- Det er med alkohol... Sniffe lighter gas... Piller... Og sandsynligvis er der også hårde ting i området

- Hvor er de forældre, der burde tage det ansvar, det nu engang er at have børn.

Se hvad jeres unge fordriver tiden med
Sådan skrev Natteravnene i Struer for en uge siden på Facebook om de unge mennesker - nogle af dem altså helt ned til 12 år gamle - der bruger byens skatepark 'Hullet' til at hænge ud.

- Tag evt selv forbi og se hvad jeres unge 'fordriver' tiden med, fortsatte Natteravne-opslaget, der blev delt næsten 600 gange og fik mere end 250 kommentarer. Og selv om mange forældre har meldt sig som frivillige, så har kommunen nu sat 90.000 kr. af til ekstra bemanding og vagter, skriver det lokale dagblad:

- Vi har en klubmedarbejder, som en gang om ugen byder ind med aktiviteter i Hullet, der skubber det i en positiv retning.

Synes navnet 'Hullet' trækker i den gale retning
- Den indsats intensiverer vi i uge 27 til 32, siger Lotte Pedersen, unge- og familie- direktør i kommunen til Dagbladet Holstebro Struer. Medarbejderen vil være i Hullet fra 18.30 til 21.00 på hverdage, og i sommer-weekenderne vil der være vagter frem til midnat.

På avisens side er der pt skrevet én kommentar om kommunens 'oprustning', og den kommer fra Jørgen P:

- Kunne man opgradere stedsbetegnelsen til 'Smørhullet' eller en anden betegnelse, som er mere tjekket og i tråd med den profil man ønsker for Struer.
- Jeg synes ordet Hullet trækker i en forkert retning, skriver Jørgen, og på avisens Facebook-profil skriver Henny H:

- De finder bare andre steder at opholde sig.

- Find på noget spændende til de unge i stedet for at gøre alt med vagter og fy fy, skriver Henny, men hvad tænker du?

 

117 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere