Annonce:
Annonce:

Kommunens uværdige besked til kørestols-Erik: Skid i soveværelset

Først sagde kommunen nej til at betale for at få udvidet en dør hjemme hos Erik, og så sagde ankestyrelsen nej. Systemet synes en toiletstol ved siden af sengen er fin nok.

Annonce:
Følg nationen!

- Fanme ikke i orden!

- Sparekatalogerne i flere kommuner lader det gå udover flere velfærdsområder.

- Argumentet/mantraet er 'mere velfærd for pengene, imens det stik modsatte bliver resultatet.

- Dybt grotesk og under al kritik!

Trist - det kan ramme alle
Sådan skriver Peter M i en Facebookkommentar på avisen.dk, der har citeret et læserbrev, bragt i Jylandsposten i søndags, fra Erik H, Hvidovre. Og Peter er langtra den eneste, der føler med Erik, der efter et langt liv som erhvervsaktiv og skattebetaler blev ramt af akut hjernehindebetændelse, og derfor nu sidder i kørestol:

- Trist.

- Og husk på det kan ramme alle, så sikre jer ved boligkøb/leje at dørene er brede nok.

Annonce:

- Og til Erik Hansen, hvis det overhovedet er mulig, så betal selv for udvidelsen. Det er jo livskvalitet for dig, skriver Lene L i sin kommentar, for Eriks brev handler nemlig om de svar kommunen og senere ankestyrelsen er kommet med på ansøgningen om støtte til udvidelse af dør til toilettet:

- Efter fire måneders sagsbehandlingstid kom svaret: Ansøgningen blev afvist, da bygningsændringen ikke ansås for uopsættelig.

Kommunen synes toiletstol kan stå i soveværelset
- Det allerværste og for os mest nedværdigende var, at visitationen også begrundede afslaget med, at toiletproblemet kunne klares på anden måde.

- Nemlig ved, at jeg skulle bevilges en toiletstol, som kunne placeres i soveværelset, hvor jeg så også kunne få foretaget etagevask.

- Samme konklusion kom Ankestyrelsen til i en syvsiders rapport, et halvt års tid efter at sagen blev indbragt, skriver Erik, og spørger om det virkelig er sådan i dagens Danmark, at man som handicappet skal trynes på denne måde, og at hans kone uværdigt er henvist til at transportere hans afføring fra toiletstolen i soveværelset til toilettet?

Man må selv gøre en indsats
Erik endte med selv at betale, og det synes Tove B faktisk også er det mest rigtige:

-.Nogle gange må man selv gøre en indsats for at få hverdagen til at fungere.

- Og jo, jeg har empatii for at Erik Hansen er blevet syg. men derfor kan man godt selv gøre en indsats for at få en god hverdag, skriver Tove.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: