Krævede pengene tilbage fra indisk restaurant: Maden var for krydret

Kunden bestilte take-away og kom tilbage med retten dagen efter og ville have penge retur. Den indiske restaurant tilbød hende halvdelen af prisen, men det var ikke godt nok.

Der er kardemommefrø, kanel, hele nelliker, korianderfrø, spidskommenfrø, peberkorn, chili, ingefær, hvidløg, sennepskorn, gurkemeje i vindaloo. Tror du det smager stærkt? Arkivfoto: Jan Grarup
Der er kardemommefrø, kanel, hele nelliker, korianderfrø, spidskommenfrø, peberkorn, chili, ingefær, hvidløg, sennepskorn, gurkemeje i vindaloo. Tror du det smager stærkt? Arkivfoto: Jan Grarup

- Skal restauranten have skylden for at en kunde vælger en særlig ret? 

- Hun burde vide bedre, men velkommen til Sverige,. landet hvor det hele er myndighedernes, samfundets eller nogen andres skyld.

Sådan skriver Eric W i en af de mest populære af de kommentarer, der er skrevet på Aftonbladets Facebook-profil om en klage ARN, det almene svenske reklamationsnævn, netop har afvist.


De ville give hende halvdelen af prisen
En kvinde mente, at hun skulle have penge tilbage for en omgang Beef Vindaloo fordi den var for stærk, men restauranten kunen henvise til at der var en chili ud for retten på menukortet, og ville derfor kun give halvdelen af prisen tilbage. Det var ikke godt nok, og kvinden klagede der for til nævnet - der altså nu har afvist hende. Og det er læserne af Aftonbladet helt enige i:

- Ret barnlig opførsel.

- Indisk mad er stærk og skal være stærk.

Skulle være gået på Burger King
- Jeg elsker lamb vindaloo, den er så krydret, at ryger i munden.

- Hun burde være gået på Burger King, hvis hun ikke kan lide krydret mad skriver Anders H samme sted, mens Lars B har et godt råd til kunder, der kan finde på at klatge over at maden på en indisk restaurant er stærk:

- Måske man skal ringe en eller anden myndighed op og diskutere menu'en, før man bestiller.

Hvad siger du? Kunne du finde på at klage over at din indiske ret var for stærk?

 

38 kommentarer
Vis kommentarer