Kriminelle udlændinge får bolig og mig og min datter får afslag

Marie mangler et sted at bo - men hendes kommune - som mangler boliger fordi de bl.a. skal finde plads til 99 flygtninge i år - kan ikke hjælpe hende. Hvad skal hun gøre?

- Jeg er virkelig oprevet over den hjælp eller mangel på samme som jeg har oplevet hos Tårnby kommune.

- Dette et selv samme kommune der med glæde hjælper kriminelle udlændinge som Levakovic familien.

Hjem fra England og flyttede ind i mors lejlighed
Sådan skriver Marie A, der snart står uden tag over hovedet, til nationen! Hun undrer sig over at hendes kommune - der i år skal skaffe boliger til 99 flygtninge og også gennem årene har sørget for Levakovic-familien - ikke kan hjælpe hende og hendes datter med et sted at bo. Hendes brev fortsætter således:

Se også: Forarget: Enlig mor med to børn henvist til 'asylcenter'

Men nu skal mor flytte

- Jeg kom i december måned hjem efter et ophold i England. Jeg var gravid og lider af kronisk depression og havde derfor meget brug for min familie.

- Jeg flyttede ind hos min mor som bor i en 2 værelses. Jeg bad ikke Tårnby kommune om hjælp.

- Nu har jeg født min datter og hun er fire måneder gammel. Vi bor fortsat hos min mor.

- Det forholder sig dog således at min mor opsiger denne bolig og flytter til en anden bolig hvor min datter og jeg ikke har mulighed for at være.

Og jeg vil gerne på akutlisten
- Jeg har derfor kontaktet Tårnby kommune, fordi jeg gerne ville skrives på akutlisten, da vi fra oktober INTET sted har at bo.

- Jeg vil blot skrives op, jeg bad ikke om en bolig nu og her.

- Dette blev afvist af kommunen med den begrundelse, at jeg i sin tid flyttede ind hos min mor og dette betød forudsigelige bolig problemer.

 

- Jeg skrev derefter tilbage til Tårnby kommune og forklarede, at jeg er alene med min datter, hendes far er ikke i landet, jeg lider af kronisk depression, hvilket jeg kan få udtagelse om, og min datter er kun fire måneder.

Men det kunne jeg ikke
- Jeg spurgte om det kunne være rigtigt at de ville være med til at sende os på gaden og om de ikke tog mine omstændigheder i betragtning.

- Tårnby kommune har nu svaret og fastholder afvisningen med den begrundelse at de ikke har boliger nok og derfor skal "regler" altid over holdes. De henviser mig til Lejerbo som ganske rigtigt har ledige boliger ... I Jylland.

- Opsummeret betyder det altså, at Tårnby kommune med glæde poster penge i Danmarks mest kriminelle familie, men de nægter at hjælpe en enlig mor med et spædbarn og henviser os til et selskab, der kan anvise os en bolig i den anden ende af landet, væk fra famile og netværk.

Fordi jeg har boet hos min mor

- Og grunden er at min mor i vinters åbnede sit hjem for mig.

- Jeg er simpelthen så målløs over at dette kan ske i et land som Danmark!

- Jeg synes virkeligt at der bør gøres opmærksom på dette, skriver Maria, der gerne vil høre dit bud på, hvad hun skal gøre.

Skal Maria flytte til Jylland eller bo på gaden?

 

360 kommentarer
Vis kommentarer