Kritikken hagler ned over Østergaard efter grise-citat

Kritikken vælter ned over den radikale formand, der mener at alle - uanset om de spiser gris eller ej - skal vise respekt

- Morten, det er for lavt, du kunne have stoppet ved Vis respekt.

- Som du lige præcis ikke gør ved at komme med resten....gris.

Sådan skriver Jesper K, der er af radikale følgere, der synes formand Morten Østergaard har lavet et selvmål af de større, ved at lancere budskabet 'Mit ønske. Vis respekt. Uanset om du spiser gris eller ej'.

Fyr din rådgiver
Og Jesper er ikke den eneste, der synes grise-budskabet er skidt. På de radikales Facebook skriver Anders B:

- Fyr. Din. Kommunikationsrådgiver.

Og Astrid H. fortsætter:

- Den der 'os og dem'- retorik er bare ikke fed. Generelt ikke et særlig godt citat.

Nu melder jeg mig ud
Else C - der har været medlem af partiet i 20 og stemt R i yderligere 11 år - har meldt sig ud her til morgen på grund af grisebudskabet, og Charlotte Jennifer Amdi Burgess, skriver som medlem af landshovedbestyrelsen:

- Jeg er også lidt ked af det Morten at man gør brug af partiets kampagne-profil. Det lugter desværre - og utilsigtet håber jeg - af et parti der vil profitere på tragedien. Og det vil jeg som HB-medlem ikke være med til.

Men hvad mener du? Er den radikale leder for lav?

Af de 32 kommentarer, Morten Østergaard foreløbig har fået til sit nye budskab, er der cirka 2 positive. Og så er der den her til dig:

- Passer bedst til helsides annoncer i Ekstra Bladet og BT... Selvom det stadig der (er) en hån mod folks intellekt, skrevet af Lasse N.

0 kommentarer
Vis kommentarer