Ku' ikke lade kvinden fra fitness i fred: 4580 opkald kan give fire års fængsel

4119 chikane opkald, 449 overtrædelser af kontaktforbud. 11 trusler og et forsøg på afpresning. Nu skal 21-årig Malmø-bo i retten for at stalke en kvinde han havde talt én gang med i fitnes-centret

Følg nationen!

- HAHAHA....

- Tjek også samtidig hans kontoudtog for køb af duft og bloklys:)

Sådan lyder den lidt hånlige kommentar, Petra W har skrevet på Malmøavisen Sydsvenskans Facebook-profil om den 21 årige mand, der skal i retten, fordi han har været så betaget af en 27-årig kvinde, han kender fra et fitness-center i Blekinge, at han gennem de senere år har foretaget ikke mindre end 4580 telefon-opkald til hende.

Han ville være helt sikker på hendes følelser
Kvinden - som har en kæreste - havde ellers gjort det ret tydeligt, at hun ikke var interesseret i at have nogen som helst med manden at gøre. Bl. fik hun i november sidste år politiet til at udstede et kontaktforbud. Men manden fortsatte, og blev derfor fængslet for halvanden måned siden:

- Han ville have et definitivt svar på om hun var interesseret i ham, og han har erkendt - i forhør - at det er ham, der står bag alle opkaldene og samtalerne, forklarer anklager ved Malmø Politi, Jimmy Serano.

Har muligvis en psykisk lidelse
Sagen skal ifølge avisen for retten i denne uge, men om han bliver dømt fængsel for den omfattende stalking er usikkert. En undersøgelse viser, at han muligvis har en psykisk lidelse, og derfor skal der sandsynligvis en retspykiatrisk udredning til at afgøre, om han skal bag tremmer eller indlægges.

Maks straffen for stalking er 4 år, men hvad tænker du?

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+