Kunde fumlede og havde ikke penge nok: Så gav Lidl-pige en lektion

Først blev Bjarne lidt irriteret over at køen i Lidl var gået i stå - men da han så, hvordan den unge kassedame hjalp en forvirret og fattig kunde. blev han glad. Og han er ikke den eneste

Det er en sådan oplevelse, der gør det vær at leve, skriver Gerda om den rare kassedame i Lidl, Nykøbing Sjælland. Arkivfoto af Lid i Horsens: Joachim Ladefoged/Scanpix Ritzau
Det er en sådan oplevelse, der gør det vær at leve, skriver Gerda om den rare kassedame i Lidl, Nykøbing Sjælland. Arkivfoto af Lid i Horsens: Joachim Ladefoged/Scanpix Ritzau
Følg nationen!

OBS. Kommentarerne til artiklen er fjernet, da mange af dem, handlede om de personer,  der var på det oprindelige foto. Der var tale om et arkivfoto, og personerne havde INTET med historien at gøre.
nationen! beklager.

- Flot af den unge pige.

- Derfor er det også skønt at handle der. Altid hjælpsom.

Sådan skriver Karin S i en af de 24 kommentarer, der er skrevet på SN.dk om den unge kassedame fra Lidl i Nykøbing Sjælland, der forleden hjalp en forvirret og i øjeblikket fattig kunde, der først ikke kunne finde sin pung - og da den blev fundet, måtte konstatere, at der manglede cirka 40 kroner.

En historie der gør livet værd at leve
Og Linda er ikke den eneste, der er begejstret over 'solstråle-historien'. Den unge kassedame hentede nemlig resolut sit eget privae dankort, og betalte det manglende beløb:

- Dejligt med så god en historie, 

- Det kunne vi lære noget af i vores fortravlede hverdag, 

- Jeg ville være pave stolt hvis det var min datter, ❤, skriver Linda H og Gerda A svinger sig op på den helt store følelse:

- Det er en sådan oplevelse, der gør det vær at leve❤.

Lang kø fremmer normalt ikke forståelsen
Det er Bjarne Nielsen, der selv overværede den i første omgang irriterende episode, der har skrevet til avisen. Han mener, at hele køen fik en lektion, den dag:

- Ved betalingskassen var der denne dag dog lidt længere kø, end der plejer at være - normalt ikke noget, der fremmer den gode oplevelse.

- Jeg tror, at alle i køen, som overværede dette lille intermezzo, fik en lektion i medmenneskelighed og en oplevelse, som vi sjældent glemmer - en rigtig lille solstrålehistorie på en ellers iskold dag, skriver han, men hvad tænker du?

Kunne du finde på - hvis du var kassemedarbejder - at betale 40 kroner for en kunde, der fumlede og havde for få penge med?

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+