Kylet ud af træningscenter: I har et hårdt udseende

M og K gjorde andre medlemmer i et nyt træningscenter i Holbæk bekymrede - ikke pga. af deres opførsel, men fordi de har et hårdt ydre og udseende. Er det fair?

Skal folk, der ser hårde ud, have lov til at til at træne med folk, der ser bløde ud? Arkivfoto: Stine Tidsvilde
Skal folk, der ser hårde ud, have lov til at til at træne med folk, der ser bløde ud? Arkivfoto: Stine Tidsvilde

- Jeg havde overvejet at melde mig ind.

- Men jeg satser på at blive tusset i nærmeste fremtid, så øv øv...

Bare ikke i orden
Sådan skriver Sebastian l i en kommentar på Sportsbyens Træningscenters Facebook-profil, efter at ledelsen i går bad to mænd med 'hårdt udseende' om at blive væk:

- Det bare ikke iorden.

- De skal da ikke dømmes for deres udseende, skriver Firat C i en anden kommentar og en mail til nationen! skriver Camilla L:

Diskrimination på højeste plan
- Måske sagen her er noget for jer, den handler om diskrimination på højeste plan.

- Sportsbyens træningscenter i Holbæk havde fået 2 nye medlemmer og på deres første dag får de en besked fra centret om, at de har fået klager fra andre medlemmer.

- Ikke begrund af deres opførsel,  nej fordi de har tatoveringer og ser hårde ud.

- Og på baggrund af dette vælger de at ekskludere disse 2 gutter.

Hvor er vi lige henne i 2019
- Hvor er vi lige henne i år 2019, skriver Camilla, der også har sendt ordlyden af den besked, de to nu udsmidte medlemmer, har modtaget:

- Hej M og K.

- I meldte jer i ind i Sportsbyens Træningscenter i går. Vi har i mellemtiden modtaget flere henvendelser fra bekymrede medlemmer ang jer.

- Ikke angående jeres opførsel, men udelukkende kommentarer om jeres hårde ydre og udseende. Disse henvendelser bliver vi som nystartet træningscenter nødt til at reagere på opg derfor denne besked.

- Ingen af jer nåede at betale noget for at træne her og kan således stoppes, uden omkostninger - dette er sket pr. dags dato, stod der i den sms, som M og K modtog, men hvad siger du?

AAAAAARRRRGGGGGGHHHHHHH. Hører lyden med til vægtløftning i et træningscenter? Ja mener Kristian, nej mener Jesper fra Fitness World i Nykøbing. nationen Smidt ud af fitness: Vil pumpe jern og stønne højt

Pontus efter 20 minutters træning. nationen Smidt ud af træningscenter på grund af sved: Nu pumper han igen

411 kommentarer
Vis kommentarer