Lårkort: Derfor sendte præsten Michelle uden for døren

 

- Søndag efter vel overstået Gudstjeneste rejste præsten sig op og forkyndte for hele forsamlingen, at Michelle ikke var velkommen uden hun i førte sig lange bukser.

- Men er det ikke noget med at alle er velkommen i Guds hus - næste kærlighed?

Jeg er far til fem børn og til januar bliver jeg så mor for første gang. Mig og min kone (som er den tredje af slagsen) glæder os rigtig meget, skriver Ibi Pippi til nationen!. Foto: Puk Hedegaard nationen Panik i svømmehal da lesbisk kvinde i mandekrop tog tøjet af

Sådan skriver Michelle i et brev til nationen! om at være blevet sat udenfor døren i den frikirke, Bibelværkstedet i Nykøbing Falster, hun har besøgt igennem 3 glade år.

Hun er vant til at gå i kjole
Michelle, der hed Ole i gamle dage, beskriver sig selv som en stille og rolig person med orden i sagerne, og hun har da også fået cpr-registerets ord for, at hun hedder Michelle. Hendes brev slutter derfor således:

-  Michelle har gået i kjole i 15 år, så det er ikke noget, hun lige har fundet på, og det er da utroligt, at man kan dømme folk på deres på klædning 

- Michelle er ked af det, og gik Jesus ikke i kjole selv?

Hvad mener du? Forstår du godt at Michelle er blevet ked af det?

Præsten skriver at der er højt til loftet
Præsten i Bibelværkstedet, der er en del af Apostolsk Kirkes netværk i Danmark, skriver på hjemmesiden, at der er 'højt til loftet', og plads til at være anderledes i menigheden, men han bekræfter, at Michelle ikke kan deltage, så længe hun går i lårkort.

- Hvad hun/han gør alle mulige andre steder vil jeg absolut ikke blande mig i, men her i vores kirke, er det Guds Ord, der er lov.

- Og uanset at cpr-registeret og politikerne siger, at Michelle nu er en kvinde, så er hun i mine øjne stadig en mand, og der er mosebogen meget klar, siger Martin Bergsøe til nationen!

Hvad siger du?

100 kommentarer
Vis kommentarer