'Læderstue' i dyr BMW ødelagt af sædeovertræk fra Thansen

I første omgang blev Lasse afvist da han klagede til T.Hansen over de pletter et sædeovertræk til 90 kr lavede på hans fine BMW-lædersæde. Men nu kigger Thansen på sagen, og siger, at den skal afsluttes korrekt

Sådan ser Lasse lædersæde ud efter at sædeovertrækket fra Thansen har været monteret. Thansen vil nu kigge sagen og srøge for at den bliver afsluttet korrekt.
Sådan ser Lasse lædersæde ud efter at sædeovertrækket fra Thansen har været monteret. Thansen vil nu kigge sagen og srøge for at den bliver afsluttet korrekt.

- Jeg har i gave (af kæresten red.) fået et sædeovertræk til brug under autostol fra Thansen.

- Det viser sig så, at det misfarver mine hvide lædersæder i bilen.

BMW 330D Touring
Sådan indleder Lasse - trist ejer af en BMW 330D Touring fra 2013 (nypris cirka 1.3 million ifølge Lasse, men noget mindre ifølge flere læsere, der har kontaktet redaktionen) - et brev til Ekstra Bladet om den i hans øjne helt urimelige situation han er havnet i. For som det fremgår af de foto Lasse har sendt med af det læderbetrukne bagsæde, så er der kommet adskillige sorte pletter på den hvide læder.

 

 

Det står jo på bon'en
Og ser man på billedet af den emballage, sædeovertrækket bliver leveret i, er der ikke advarsler om overtrækket kan smitte af. Og Lasses brev - som Thansen svarer på nedenfor - fortsætter derfor således:

- Jeg klager efterfølgende til Thansen, og denne klage bliver afvist pga. at det står på bonen, at varen ikke må benyttes til lædersæder.

- Men fordi jeg modtog produktet i gave - og der intet står på hverken produktet eller indpakningen om, at det ikke må anvendes til lædersæder - mener jeg ikke,  at jeg har en chance for at vide det.

Det burde stå tydeligt på selve produktet
- Jeg står nu med en meget dyr læderkabine, der ikke kan renses, skriver Lasse, der efterfølgende også har sendt et foto af bon'en, hvor det klart fremgår, at man skal passe på.

 

- Jeg mener, at det burde fremstå tydeligt på produktet eller dets indpakning at det ikke må bruges på lædersæder.

- Det lugter desuden en smule af at Thansen udmærket er klar over, at der er et problem med dette produkt f.eks. fra tidligere reklamationer, siden i har skrevet det på bonen, skriver Lasse.

Hvad tænker du? Giver du bon'en med, når du giver en gave til 90 kr?

Vi er helt enige i kundens betragtninger
nationen! har spurgt Thansen, om de havde kommentarer til Lasse's klage - og den afvisning han blev mødt med i første omgang. Og det havde de:

- Vi har kigget på sagen, og er helt enig i kundens betragtninger. Og mener ligeledes, at hans sag skulle have været håndteret anderledes.

- Det retter vi selvfølgelig op på.

- Og vi tager fornyet kontakt til kunde og sørger for at afslutte hans sag korrekt, skriver Lars Dahl, marketingchef i Thansen.

1 af 2 
2 af 2 Sådan ser Lasse lædersæde ud efter at sædeovertrækket fra Thansen har været monteret. Thansen vil nu kigge sagen og srøge for at den bliver afsluttet korrekt.
457 kommentarer
Vis kommentarer